fbpx

Zonnepanelen in Aalsmeer

Op zoek naar zonnepanelen in Aalsmeer? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Aalsmeer in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Iedereen in ons land kent Aalsmeer van de bloemenveiling. Als het aan ons ligt dan staat de stad binnen 5 jaar bekend als de groenste stad van Nederland. Dit willen we doen door zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren op de meer dan 13.000 woningen in de gemeente. BespaarGelijk helpt je te besparen op jouw zonnepanelen installatie in Aalsmeer!

Wij zijn werkzaam in iedere wijk of buurt van Aalsmeer. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een efficiënte zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Hornmeer, Oosteinde, Kudelstaart, Centrum, Nieuw-Oosteinde, Oosteinde-Noord, Oosteinde-Zuid, Dorp, Stommeer, Vlinderbuurt, Zuidhoek, Oosteinde-West, Oosteinde-Oost.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Aalsmeer kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Aalsmeer

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 13.712 woningen, zouden alle huishoudens in Aalsmeer bij elkaar 16.454.400 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

13.712

Aantal huizen in deze gemeente

16.454.400

Potentiële kilo's CO2 besparing in Aalsmeer

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Aalsmeer?

Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een vollere spaarrekening! Juist nu energie ieder jaar duurder wordt, wil je niet afhankelijk zijn van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Aalsmeer kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Aalsmeer, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Aalsmeer die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Aalsmeer: 3 redenen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er vele voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Aalsmeer gelijk kunt terugverdienen.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een huis met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Aalsmeer

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installateurs waren bekwaam en vriendelijk. Mijn energierekening is aanzienlijk verlaagd."

Dhr. E / Aalsmeer

"De zonnepanelen hebben onze verwachtingen overtroffen, we zien nu al een aanzienlijke verlaging van onze energierekening."

Eva / Aalsmeer

"Mijn zonnepanelen zijn betrouwbaar en genereren consistent energie. Ik ben erg tevreden over hun prestaties."

Thijs / Aalsmeer

"De installateurs waren vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben mijn zonnepanelen met precisie geplaatst en ik ben zeer tevreden met hun werk."

Sanne / Aalsmeer

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis getransformeerd. Ik bespaar geld en ben trots op mijn duurzame energieopwekking."

Zoë / Aalsmeer

"Mijn zonnepanelen zijn visueel aantrekkelijk en passen goed bij mijn huis."

Mevr. R / Aalsmeer

"Ik zou het installatiebedrijf ten zeerste aanbevelen. Mijn zonnepanelen werken probleemloos en ik zie een aanzienlijke besparing op mijn energiekosten."

Anna / Aalsmeer

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Aalsmeer

Wat kosten zonnepanelen in Aalsmeer?

De kosten van zonnepalen in Aalsmeer zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Aalsmeer?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Aalsmeer. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Aalsmeer?

Zonnepanelen huren in Aalsmeer is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Aalsmeer?

Vanuit de gemeente van Aalsmeer wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Aalsmeer?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Aalsmeer is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>