fbpx

Zonnepanelen in Alkmaar

Op zoek naar zonnepanelen in Alkmaar? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Alkmaar in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

We kennen Alkmaar natuurlijk als de Kaasstad van Nederland. Ook hier zijn wij met BespaarGelijk actief om te helpen Nederland nog duurzamer te maken. Dit is niet het enige wat wij belangrijk vinden. De zonnepanelen installatie van onze klanten moet effectief zijn, veel stroom opleveren, en zo snel mogelijk zijn terugverdiend. Wanneer mogen we jou helpen met besparen op zonnepanelen in Alkmaar?

Wij zijn actief in iedere wijk of buurt van Alkmaar. BespaarGelijk kan jouw zonnepanelen plaatsen in de volgende wijken; Centrum, Overdie, Oudorp, Huiswaard, De Hoef, Daalmeer, Koedijk, Bergermeer, Bergerhof, Westrand, Vroonermeer, De Mare, Schelphoek, Schermereiland, Oud-Overdie, Rekerhout, Hoefplan, Kooimeer, Boekelermeer, Beverkoog, Bedrijventerrein Oudorp, Bedrijventerrein Beverkoog, Bedrijventerrein Overdie, Bedrijventerrein Boekelermeer.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Alkmaar kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Alkmaar

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 57.000 woningen, zouden alle huishoudens in Alkmaar bij elkaar 68.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

57.000

Aantal huizen in deze gemeente

68.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Alkmaar

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Alkmaar?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een vollere spaarrekening! Zeker nu we steeds vaker te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Alkmaar kosten EN opleveren? Op basis van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen partners een realistische inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Alkmaar, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Alkmaar die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Alkmaar: drie redenen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er talloze voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het nog interessanter. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Alkmaar gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. Dat komt omdat mensen hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Alkmaar

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Uitstekende kwaliteit zonnepanelen. Ik raad ze ten zeerste aan!"

Mevr. X / Alkmaar

"We zijn blij met de keuze voor zonnepanelen, het voelt goed om ons steentje bij te dragen aan een schonere toekomst."

Dhr. O / Alkmaar

"De zonnepaneleninstallatie was snel en probleemloos. Ik waardeer de vakkundigheid van het team."

Ruben / Alkmaar

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep vlot en zonder problemen. Het team was professioneel en leverde kwaliteitswerk."

Daan / Alkmaar

"De installatie verliep vlot en het team was zeer bekwaam. Mijn zonnepanelen werken perfect en ik raad dit bedrijf ten zeerste aan."

Benjamin / Alkmaar

"Ik ben zeer tevreden met de professionaliteit en efficiëntie van het installatiebedrijf."

Mevr. Z / Alkmaar

"Ik ben zeer tevreden met de installatie van mijn zonnepanelen. Het installatieteam was vriendelijk en professioneel, en de panelen leveren uitstekende resultaten."

Sarah / Alkmaar

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Alkmaar

Wat kosten zonnepanelen in Alkmaar?

De kosten van zonnepalen in Alkmaar zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Alkmaar?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Alkmaar. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Alkmaar?

Zonnepanelen huren in Alkmaar is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Alkmaar?

Vanuit de gemeente van Alkmaar wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Alkmaar?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Alkmaar is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>