fbpx

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Alphen aan den Rijn in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Alphen aan den Rijn is een plaats die onder zonnepanelen specialisten bekend staat als een hotspot. Dit betekent dat er hier meer zonuren zijn dan op veel andere plekken in ons land. Aan jou de kans om hiervan te profiteren. Doe de check en kom erachter hoeveel zonnepanelen op jouw huis kunnen opleveren!

Er zijn geen wijken in Alphen aan den Rijn waar BespaarGelijk niet in opereert. De vakspecialisten installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Centrum, Ridderveld, Kerk en Zanen, Lage Zijde, Hoorn, Hoge Zijde, Kerk en Zanen.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Alphen aan den Rijn kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 40.000 woningen, zouden alle huishoudens in Alphen aan den Rijn bij elkaar 48.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

40.000

Aantal huizen in deze gemeente

48.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Alphen aan den Rijn

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Alphen aan den Rijn?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Alphen aan den Rijn kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Alphen aan den Rijn, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Alphen aan den Rijn die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn: drie redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts een jaar of twee.

Hoe dat precies kan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw woning. Woningen die zelf (groene) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installatie verliep efficiënt en professioneel. Ik kan nu genieten van groene energie."

Thomas / Alphen aan den Rijn

"Ik ben zo blij met mijn groene energieopwekking. Bedankt voor de geweldige installatie!"

Tim / Alphen aan den Rijn

"De installatie van zonnepanelen was snel en efficiënt. Ik waardeer de deskundigheid van het installatieteam."

Lars / Alphen aan den Rijn

"De installateurs waren zeer professioneel en leverden kwaliteitswerk. Mijn zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd."

Mevr. P / Alphen aan den Rijn

"Geweldige ervaring met het installatiebedrijf. Mijn zonnepanelen zijn efficiënt geïnstalleerd en leveren betrouwbare energieopbrengst."

Hannah / Alphen aan den Rijn

"De installateurs waren efficiënt en vriendelijk, en ik ben tevreden met hun werk."

Lynn / Alphen aan den Rijn

"Ik zou het installatiebedrijf zonder aarzeling aanbevelen. Mijn zonnepanelen hebben mijn energierekening aanzienlijk verlaagd."

Dhr. M / Alphen aan den Rijn

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Alphen aan den Rijn

Wat kosten zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

De kosten van zonnepalen in Alphen aan den Rijn zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Alphen aan den Rijn?

Zonnepanelen huren in Alphen aan den Rijn is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

Vanuit de gemeente van Alphen aan den Rijn wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Alphen aan den Rijn?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Alphen aan den Rijn is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>