fbpx

Zonnepanelen in Bergen

Op zoek naar zonnepanelen in Bergen? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Bergen in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wil jij als inwoner van Bergen weten hoeveel zonnepanelen op jouw dak opleveren? Onze partners berekenen een compleet kostenplaatje voor jouw situatie. Hierin berekenen ze ook hoeveel panelen er op je dak passen, wat dat kost en wanneer je deze hebt terugverdiend. Ben jij klaar om te besparen?

BespaarGelijk is werkzaam in alle buurten en wijken van Bergen. We kunnen jouw zonnepanelen plaatsen in de volgende wijken; Binnenstad, Oudorp, Alkmaar-Noord, Overdie, Huiswaard, De Mare, Daalmeer, Koedijk, Bergermeer, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl, Groet, Camperduin, Bergen aan Zee, Bergen.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Bergen kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Bergen

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 28.000 woningen, zouden alle huishoudens in Bergen bij elkaar 33.600.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

28.000

Aantal huizen in deze gemeente

33.600.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Bergen

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Bergen?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een vollere spaarrekening! Juist nu energie elke keer duurder wordt, wil je onafhankelijk worden van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Bergen kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze specialisten het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Bergen, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Bergen die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Bergen: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er talloze voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Bergen meteen zijn terugverdiend.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten hebben.

Ervaringen met zonnepanelen in Bergen

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik merkte meteen een verschil in mijn energierekening na de installatie van de zonnepanelen."

Mevr. P / Bergen

"Zeer tevreden met de professionele installatie en de directe besparing op mijn energierekening."

Zoë / Bergen

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis getransformeerd in een duurzame woning. Ik waardeer de milieuvriendelijke keuze die ik heb gemaakt."

Tim / Bergen

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep soepel en ik ben erg blij met de besparingen op mijn energierekening."

Mevr. H / Bergen

"Geweldige investering! Mijn zonnepanelen hebben mijn energierekening aanzienlijk verlaagd en ik ben blij met de duurzame impact."

Hannah / Bergen

"Het installatiebedrijf bood een duidelijke uitleg van het proces en zorgde ervoor dat ik goed geïnformeerd was."

Sara / Bergen

"Geweldige ervaring met mijn zonnepaneleninstallatie. Het installatieproces verliep soepel en de panelen presteren uitstekend."

Mila / Bergen

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Bergen

Wat kosten zonnepanelen in Bergen?

De kosten van zonnepalen in Bergen zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Bergen?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Bergen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Bergen?

Zonnepanelen huren in Bergen is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Bergen?

Vanuit de gemeente van Bergen wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Bergen?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Bergen is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>