fbpx

Zonnepanelen in Bloemendaal

Op zoek naar zonnepanelen in Bloemendaal? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Bloemendaal in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Bloemendaal en de natuur horen bij elkaar. Hoe mooi zou het zijn als we de kracht van de zon zouden gebruiken om te voorzien in de energiebehoefte van ons dorp door zoveel mogelijk zonnepanelen in Bloemendaal te plaatsen? Dit levert niet alleen een CO2 besparing op maar ook een besparing op je vaste stroomlasten. Waar wacht je nog op?

Er zijn geen gebieden in Bloemendaal waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze vakspecialisten installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bloemendaal aan Zee.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Bloemendaal kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Bloemendaal

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 6.500 woningen, zouden alle huishoudens in Bloemendaal bij elkaar 7.800.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

6.500

Aantal huizen in deze gemeente

7.800.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Bloemendaal

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Bloemendaal?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra euro’s op! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Bloemendaal kosten EN opleveren? Aan de hand van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een realistische inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Bloemendaal, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Bloemendaal die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Bloemendaal: 3 redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk mee te doen met de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het extra interessant. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts 1 of 2 jaar.

Hoe dat zit? Dat heeft te maken met de waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. Dat komt omdat mensen hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Bloemendaal

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik zie een enorme daling in mijn energiekosten sinds de installatie van de zonnepanelen."

Dhr. W / Bloemendaal

"Geweldige installatieservice, alles werd grondig uitgelegd en we zijn blij met de resultaten tot nu toe."

Mevr. B / Bloemendaal

"De zonnepaneleninstallatie heeft mijn huis energie-efficiënt gemaakt. Ik ben blij met de impact op het milieu."

Olivia / Bloemendaal

"Mijn zonnepanelen werken efficiënt en leveren een consistente energieopbrengst. Ik ben blij met mijn milieuvriendelijke keuze."

Dhr. Q / Bloemendaal

"Ik kan mijn zonnepanelen niet genoeg aanbevelen. Ze hebben mijn energiekosten verlaagd en ik draag bij aan een groenere wereld."

Jesse / Bloemendaal

"Het installatiebedrijf hield zich aan de planning en leverde de zonnepanelen op tijd op."

Bram / Bloemendaal

"Mijn zonnepanelen zijn een slimme investering gebleken. Het installatieteam was professioneel en de service was uitstekend."

Luuk / Bloemendaal

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Bloemendaal

Wat kosten zonnepanelen in Bloemendaal?

De kosten van zonnepalen in Bloemendaal zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Bloemendaal?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Bloemendaal. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Bloemendaal?

Zonnepanelen huren in Bloemendaal is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Bloemendaal?

Vanuit de gemeente van Bloemendaal wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Bloemendaal?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Bloemendaal is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>