fbpx

Zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar zonnepanelen in Capelle aan den IJssel? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Capelle aan den IJssel in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Gezamenlijk kunnen we meer dan 37 miljoen CO2 uitatoot bewaren als iedere woning in 'Capelle' overstapt op zonnepanelen. Wij zijn er om je te helpen met het besparen van zoveel mogelijk kosten en het opwekken van zoveel mogelijk groene stroom.

Ons werkgebied omvat verschillende gebieden van Capelle aan den IJssel. We kunnen jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Capelle-West, Schollevaar, Oostgaarde, Middelwatering, 's-Gravenland, Fascinatio, Capelle Centrum, Capelle-Noord, Capelle-Schollevaar, Capelle-West.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Capelle aan den IJssel kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 31.488 woningen, zouden alle huishoudens in Capelle aan den IJssel bij elkaar 37.785.600 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

31.488

Aantal huizen in deze gemeente

37.785.600

Potentiële kilo's CO2 besparing in Capelle aan den IJssel

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Capelle aan den IJssel?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Capelle aan den IJssel kosten EN opleveren? We stellen je een 5-tal vragen van waaruit zij een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Capelle aan den IJssel, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Capelle aan den IJssel die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Capelle aan den IJssel: drie redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk mee te doen met de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. De kans is namelijk groot dat jouw zonnepanelen in Capelle aan den IJssel meteen zijn terugverdiend.

Hoe dat precies kan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Mijn energierekening is bijna nihil sinds ik zonnepanelen heb. Een fantastische investering."

Dhr. C / Capelle aan den IJssel

"Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben onder de indruk van de opbrengst."

Dhr. M / Capelle aan den IJssel

"Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en betrouwbaarheid van mijn zonnepanelen. Ze hebben geen onderhoud nodig en werken probleemloos."

Julia / Capelle aan den IJssel

"Het installatiebedrijf leverde op tijd en volgens afspraak. Ik waardeer hun betrouwbaarheid en professionaliteit."

Dhr. G / Capelle aan den IJssel

"Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen. Ze hebben mijn energieverbruik verminderd en ik zie de voordelen op mijn energierekening."

Mevr. T / Capelle aan den IJssel

"Het installatiebedrijf was zeer deskundig en voorzag me van alle benodigde informatie."

Boaz / Capelle aan den IJssel

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep vlot en het installatieteam was zeer professioneel. Ik ben erg blij met de energiebesparingen die ik nu ervaar."

Mevr. L / Capelle aan den IJssel

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Capelle aan den IJssel

Wat kosten zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

De kosten van zonnepalen in Capelle aan den IJssel zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Capelle aan den IJssel?

Zonnepanelen huren in Capelle aan den IJssel is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

Vanuit de gemeente van Capelle aan den IJssel wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Capelle aan den IJssel?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Capelle aan den IJssel is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>