fbpx

Zonnepanelen in Castricum

Op zoek naar zonnepanelen in Castricum? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Castricum in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Ook in Castricum hebben we nog veel mooie stappen te gaan om duurzamer te worden. Naast wind-energie is zonne-energie een van de meest efficiënte methodes om bij te dragen aan een duurzamere stad. Sluit jij je aan?

Er zijn geen buurten in Castricum waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een volledige zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot, Castricum aan Zee, De Woude.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Castricum kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Castricum

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 15.000 woningen, zouden alle huishoudens in Castricum bij elkaar 18.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

15.000

Aantal huizen in deze gemeente

18.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Castricum

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Castricum?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Het is cruciaal om zelf duurzame stroom op te wekken, zeker in perioden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Castricum kosten EN opleveren? O.b.v. een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een goede inschatting maken. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Castricum, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Castricum die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Castricum: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er vele voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw huis.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Castricum gelijk kunt terugverdienen.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw woning. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Castricum

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik heb mijn zonnepanelen laten installeren en ben erg tevreden met de resultaten tot nu toe."

Sofie / Castricum

"Zeer tevreden met de professionele aanpak en de panelen presteren uitstekend."

Mevr. T / Castricum

"De installateurs waren professioneel en vriendelijk. Ze hebben mijn zonnepanelen snel en vakkundig geplaatst."

Dhr. W / Castricum

"Het installatiebedrijf was professioneel en efficiënt. Ze hebben mijn zonnepanelen snel en vakkundig geïnstalleerd."

Mevr. R / Castricum

"Ik ben onder de indruk van de prestaties van mijn zonnepanelen. Ze leveren stabiele energie en verminderen mijn ecologische voetafdruk."

Julia / Castricum

"Mijn zonnepanelen zijn een waardevolle investering gebleken, met aantrekkelijke rendementen."

Dhr. M / Castricum

"Ik merk een aanzienlijke daling van mijn energierekening sinds de installatie van mijn zonnepanelen. Bedankt aan het installatiebedrijf!"

Mevr. H / Castricum

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Castricum

Wat kosten zonnepanelen in Castricum?

De kosten van zonnepalen in Castricum zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Castricum?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Castricum. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Castricum?

Zonnepanelen huren in Castricum is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Castricum?

Vanuit de gemeente van Castricum wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Castricum?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Castricum is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>