fbpx

Zonnepanelen in Delft

Op zoek naar zonnepanelen in Delft? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Delft in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als het aan ons ligt dan staat Delf niet alleen maar bekend om 'Delfts blauw' servies, maar ook als de zonne-energie stad van Nederland. Vraag nu je zonnepanelen in Delft aan en bespaar tot 36%!

BespaarGelijk is werkzaam in iedere wijk of buurt van Delft. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een efficiënte zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Binnenstad, Hof van Delft, Vrijenban, Voordijkshoorn, Tanthof, Voorhof, Wippolder, Schieweg-Zuid, Abtswoude, Ruiven.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Delft kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Delft

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 45.000 woningen, zouden alle huishoudens in Delft bij elkaar 54.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

45.000

Aantal huizen in deze gemeente

54.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Delft

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Delft?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Zeker nu we continu te maken hebben met oplopende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Delft kosten EN opleveren? We stellen je verschillende vragen die ons helpen om een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Delft, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Delft die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Delft: de voordelen

Er zijn genoeg redenen, naast de ecologische voordelen, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is vooral aantrekkelijk voor koophuizen. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Delft gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Delft

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Mijn zonnepanelen hebben mijn ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind. Een geweldige bijdrage aan het milieu."

Mevr. Z / Delft

"Ik geniet van de voordelen van duurzame energie dankzij mijn zonnepanelen."

Mevr. F / Delft

"Mijn zonnepanelen hebben consistent energie opgewekt. Ik ben blij met hun betrouwbare prestaties."

Milan / Delft

"Mijn zonnepanelen functioneren uitstekend en ik ben zeer tevreden met de prestaties en de besparing op mijn energierekening."

Dhr. W / Delft

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt en ik geniet van de financiële besparingen."

Mevr. F / Delft

"Mijn zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en ik waardeer de prestaties ervan."

Jayden / Delft

"Mijn zonnepanelen zijn een geweldige investering gebleken. Het installatieproces was efficiënt en het installatieteam was zeer deskundig."

Dhr. I / Delft

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Delft

Wat kosten zonnepanelen in Delft?

De kosten van zonnepalen in Delft zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Delft?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Delft. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Delft?

Zonnepanelen huren in Delft is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Delft?

Vanuit de gemeente van Delft wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Delft?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Delft is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>