fbpx

Zonnepanelen in Den Haag

Op zoek naar zonnepanelen in Den Haag? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Den Haag in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

"Oh oh Den Haag, mooie stad, met je panelen". Een mooie variatie op het origineel als je het ons vraagt. Zonnepanelen zorgen er voor dat je minder afhankelijk wordt van de grote energieleveranciers. Daarnaast bespaart het ook nog eens honderden euro's per jaar. Waar wacht je nog op?

Ons werkgebied omvat verschillende wijken van Den Haag. We kunnen jouw zonnepanelen plaatsen in de volgende wijken; Archipelbuurt, Bezuidenhout, Binckhorst, Bouwlust/Vrederust, Centrum, Duindorp, Duinoord, Escamp, Haagse Hout, Kijkduin en Ockenburgh, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Mariahoeve en Marlot, Moerwijk.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Den Haag kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Den Haag

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 250.000 woningen, zouden alle huishoudens in Den Haag bij elkaar 300.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

250.000

Aantal huizen in deze gemeente

300.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Den Haag

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Den Haag?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een goed gevulde spaarrekening! Juist nu energie elke keer duurder wordt, wil je niet afhankelijk zijn van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Den Haag kosten EN opleveren? We stellen je een 5-tal vragen van waaruit zij een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Den Haag, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Den Haag die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Den Haag: de voordelen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is nog aantrekkelijker voor koophuizen. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts één of twee.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Den Haag

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik ben zo blij met mijn zonnepanelen! Mijn energierekening is drastisch gedaald."

Dhr. O / Den Haag

"Uitstekende kwaliteit en prestaties van de zonnepanelen. Ik zou het iedereen aanraden."

Mevr. H / Den Haag

"Ik waardeer de milieuvriendelijke keuze van zonnepanelen. Het is geweldig om een positieve impact op het milieu te hebben."

Sven / Den Haag

"Ik waardeer de financiële besparingen die ik realiseer met mijn zonnepanelen. Het was een verstandige investering."

Lieke / Den Haag

"Geweldige service en professionele installatie van mijn zonnepanelen. Ik merk een aanzienlijke besparing op mijn energiekosten."

Dhr. I / Den Haag

"Mijn zonnepanelen zijn een slimme investering gebleken, met een positieve impact op mijn financiën en het milieu."

Mevr. D / Den Haag

"Mijn zonnepanelen functioneren uitstekend en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan een duurzamere toekomst."

Lynn / Den Haag

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Den Haag

Wat kosten zonnepanelen in Den Haag?

De kosten van zonnepalen in Den Haag zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Den Haag?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Den Haag. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Den Haag?

Zonnepanelen huren in Den Haag is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Den Haag?

Vanuit de gemeente van Den Haag wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Den Haag?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Den Haag is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>