fbpx

Zonnepanelen in Den Helder

Op zoek naar zonnepanelen in Den Helder? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Den Helder in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Met meer dan 20.000 woningen is er ook in de 'Marinestad' veel behoefte aan duurzame energie. Met jouw eigen zonnepanelen in Den Helder wek je jouw eigen groene stroom op en bespaar je ook nog eens geld! Waar wacht je nog op?

Er zijn geen wijken in Den Helder waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze vakspecialisten plaatsen jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Centrum, Nieuw-Den Helder, De Schooten, Julianadorp, Huisduinen, Nieuw Den Helder.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Den Helder kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Den Helder

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 23.000 woningen, zouden alle huishoudens in Den Helder bij elkaar 27.600.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

23.000

Aantal huizen in deze gemeente

27.600.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Den Helder

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Den Helder?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Zeker nu we continu te maken hebben met oplopende energieprijzen, is het des te belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energieleveranciers.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Den Helder kosten EN opleveren? We stellen je een 6-tal vragen die ons helpen om een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Den Helder, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Den Helder die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Den Helder: de voordelen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er talloze voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een koophuis hebt is het extra interessant. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Den Helder direct zijn terugverdiend.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw woning. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Den Helder

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Uitstekende klantenservice en zorgvuldige installatie van de zonnepanelen."

Mevr. F / Den Helder

"We hebben een positieve ervaring gehad, de panelen zijn goed geïnstalleerd en functioneren perfect."

Mevr. X / Den Helder

"De zonnepaneleninstallatie verliep soepel en het team was vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben uitstekend werk geleverd."

Jesse / Den Helder

"De installateurs waren vriendelijk en bekwaam. Ze hebben mijn zonnepanelen zorgvuldig geplaatst en ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Mevr. L / Den Helder

"Beste beslissing ooit! Mijn zonnepanelen hebben mijn energiekosten verlaagd en ik draag bij aan een schonere planeet."

Dhr. K / Den Helder

"De installateurs waren punctueel en professioneel, en alles werd netjes achtergelaten."

Mevr. J / Den Helder

"Het installatiebedrijf leverde uitstekend werk bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Ik ben blij met de resultaten en de besparingen die ik zie."

Benjamin / Den Helder

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Den Helder

Wat kosten zonnepanelen in Den Helder?

De kosten van zonnepalen in Den Helder zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Den Helder?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Den Helder. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Den Helder?

Zonnepanelen huren in Den Helder is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Den Helder?

Vanuit de gemeente van Den Helder wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Den Helder?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Den Helder is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>