fbpx

Zonnepanelen in Diemen

Op zoek naar zonnepanelen in Diemen? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Diemen in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Vergeleken met de meer dan 1 miljoen inwoners in Amsterdam lijkt het soms alsof  wij geen verschil kunnen maken maar niets is minder waar. Wanneer alle woningen in Diemen zonnepanelen op hun dak zouden hebben besparen we meer dan 14 miljoen kilo CO2 per jaar! Waar wacht jij nog op?

BespaarGelijk is werkzaam in iedere wijk of buurt van Diemen. De vakspecialisten plaatsen jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Bomenbuurt, Centrum, Diemen-Noord, Diemen-Zuid, Holland Park, Plantage De Sniep, Sniep, Verrijn Stuart.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Diemen kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Diemen

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 12.000 woningen, zouden alle huishoudens in Diemen bij elkaar 14.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

12.000

Aantal huizen in deze gemeente

14.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Diemen

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Diemen?

Niet alleen leveren zonnepanelen een positieve bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Juist nu stroom elke keer duurder wordt, wil je niet afhankelijk zijn van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Diemen kosten EN opleveren? Aan de hand van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een realistische inschatting maken. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Diemen, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Diemen die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Diemen: 3 redenen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er vele voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Diemen gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Woningen die zelf (groene) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten hebben.

Ervaringen met zonnepanelen in Diemen

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Geweldige klantenservice en zonnepanelen van hoge kwaliteit. Ik zou het iedereen aanbevelen."

Dhr. E / Diemen

"We hebben een uitstekende ervaring gehad met de installatie van onze zonnepanelen, het is een verstandige investering gebleken."

Max / Diemen

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis een moderne uitstraling gegeven. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan mijn woning."

Dhr. Y / Diemen

"Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen. Ze hebben mijn energieverbruik aanzienlijk verminderd en zorgen voor lagere energiekosten."

Dhr. O / Diemen

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt en ik ben blij met de besparingen. Geweldige investering!"

Lynn / Diemen

"Het installatiebedrijf leverde uitstekende service en was altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning."

Isa / Diemen

"Het installatieproces was snel en efficiënt, en het installatieteam was vriendelijk en professioneel. Mijn zonnepanelen presteren uitstekend."

Dhr. Q / Diemen

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Diemen

Wat kosten zonnepanelen in Diemen?

De kosten van zonnepalen in Diemen zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Diemen?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Diemen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Diemen?

Zonnepanelen huren in Diemen is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Diemen?

Vanuit de gemeente van Diemen wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Diemen?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Diemen is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>