fbpx

Zonnepanelen in Dordrecht

Op zoek naar zonnepanelen in Dordrecht? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Dordrecht in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Helaas loopt Dordrecht achter op het gemiddelde van ons land als het aankomt op zonnepanelen op de daken. Het voordeel hieraan is echter dat er nog veel winst te behalen valt. In totaal kunnen we in onze mooie stad tot wel 72 miljoen (!) CO2 kilo per jaar voorkomen door zonnestroom op te wekken. Ook jij kunt hieraan bijdragen!

Er zijn geen buurten in Dordrecht waar BespaarGelijk niet in opereert. BespaarGelijk kan jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Centrum, Crabbehof, Dubbeldam, Krispijn, Stadspolders, Sterrenburg, Wielwijk, Zuidhoven.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Dordrecht kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Dordrecht

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 60.000 woningen, zouden alle huishoudens in Dordrecht bij elkaar 72.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

60.000

Aantal huizen in deze gemeente

72.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Dordrecht

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Dordrecht?

Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een goed gevulde spaarrekening! Zeker nu we continu te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energieleveranciers.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Dordrecht kosten EN opleveren? Aan de hand van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een goede inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Dordrecht, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Dordrecht die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Dordrecht: drie redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een koophuis hebt is het nog interessanter. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Dordrecht gelijk kunt terugverdienen.

Hoe dat zit? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Dordrecht

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ze beantwoordden al mijn vragen en zorgden voor een vlotte installatie."

Dhr. O / Dordrecht

"Ik ben onder de indruk van de efficiëntie van mijn zonnepanelen en de duurzame voordelen die ze bieden."

Roos / Dordrecht

"Ik ben onder de indruk van de prestaties van mijn zonnepanelen. Ze hebben mijn energierekening drastisch verlaagd."

Dhr. E / Dordrecht

"De installatie van mijn zonnepanelen was snel en probleemloos. Ik ben zeer tevreden met het installatieproces."

Daan / Dordrecht

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energieverbruik verminderd en ik waardeer de positieve bijdrage aan het milieu."

Thomas / Dordrecht

"Het installatieproces verliep vlot en de installateurs waren zeer professioneel."

Dhr. M / Dordrecht

"Geweldige ervaring met mijn zonnepaneleninstallatie. Het installatieteam was vriendelijk en professioneel, en de panelen werken naar behoren."

Sara / Dordrecht

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Dordrecht

Wat kosten zonnepanelen in Dordrecht?

De kosten van zonnepalen in Dordrecht zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Dordrecht?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Dordrecht. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Dordrecht?

Zonnepanelen huren in Dordrecht is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Dordrecht?

Vanuit de gemeente van Dordrecht wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Dordrecht?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Dordrecht is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>