fbpx

Zonnepanelen in Gouda

Op zoek naar zonnepanelen in Gouda? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Gouda in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wij helpen je graag met de meest efficiënte installatie voor PV panelen tegen de meest gunstige prijs. Hoelang voordat jij jouw zonnepanelen hebt terugverdiend? 

Er zijn geen buurten in Gouda waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze monteurs installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Bloemendaal, Goverwelle, Korte Akkeren, Kort Haarlem, Oosterwei, Plaswijck, Stolwijkersluis, Westergouwe, Westergouwe-Noord.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Gouda kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Gouda

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 34.000 woningen, zouden alle huishoudens in Gouda bij elkaar 40.800.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

34.000

Aantal huizen in deze gemeente

40.800.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Gouda

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Gouda?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Gouda kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze specialisten het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Gouda, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Gouda die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Gouda: de voordelen

Er zijn genoeg motieven, naast de ecologische voordelen, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een koophuis hebt is het nog interessanter. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts een jaar of twee.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Gouda

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik heb al aanbevolen om zonnepanelen te laten installeren bij vrienden en familie. Geweldige ervaring!"

Benjamin / Gouda

"Het team was professioneel en efficiënt. Zeker aan te bevelen."

Stijn / Gouda

"Mijn zonnepanelen hebben mijn elektriciteitsrekening aanzienlijk verlaagd. Ik ben blij met de extra besparingen."

Benjamin / Gouda

"Mijn zonnepanelen werken efficiënt, zelfs bij bewolkt weer. Ik ben blij met de energieopbrengst die ze genereren."

Milan / Gouda

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis getransformeerd. Ik bespaar geld en draag bij aan een schoner milieu."

Boaz / Gouda

"Mijn zonnepanelen dragen bij aan een schonere toekomst en verminderen mijn afhankelijkheid van fossiele brandstoffen."

Dhr. O / Gouda

"Ik ben zeer tevreden met de service en het vakmanschap van het installatiebedrijf. Mijn zonnepanelen presteren uitstekend."

Mevr. J / Gouda

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Gouda

Wat kosten zonnepanelen in Gouda?

De kosten van zonnepalen in Gouda zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Gouda?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Gouda. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Gouda?

Zonnepanelen huren in Gouda is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Gouda?

Vanuit de gemeente van Gouda wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Gouda?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Gouda is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>