fbpx

Zonnepanelen in Haarlem

Op zoek naar zonnepanelen in Haarlem? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Haarlem in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als je het de inwoners vraagt zullen ze stuk voor stuk zeggen dat Haarlem een van de gezelligste steden is van Nederland. Een historische stad met grachten, de Grote Kerk en veel verschillende gezellige cafés. Hiervoor is stroom nodig, en het liefst natuurlijk groene stroom van zonnepanelen! Wil jij ook zonnepanelen in Haarlem? Via BespaarGelijk vraag je gemakkelijk offertes op voor een installatie op jouw dak.

Ons werkgebied omvat verschillende wijken van Haarlem. We kunnen jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Centrum, Schalkwijk, Noord, Oost, West, Zuidwest, Zuid, Spaarndam-Oost, Spaarndam-West.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Haarlem kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Haarlem

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 80.000 woningen, zouden alle huishoudens in Haarlem bij elkaar 96.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

80.000

Aantal huizen in deze gemeente

96.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Haarlem

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Haarlem?

Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een vollere spaarrekening! Het is cruciaal om zelf duurzame stroom op te wekken, zeker in tijden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Haarlem kosten EN opleveren? Aan de hand van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een realistische inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Haarlem, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Haarlem die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Haarlem: de voordelen

Er zijn genoeg motieven, naast de voordelen voor het milieu, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. De kans is namelijk groot dat jouw zonnepanelen in Haarlem meteen zijn terugverdiend.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten hebben.

Ervaringen met zonnepanelen in Haarlem

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Zeer professioneel team en naadloze installatie. Erg blij met mijn groene energie."

Mevr. H / Haarlem

"Fantastisch werk geleverd, we zijn enthousiast over de groene energie die we nu opwekken."

Mevr. F / Haarlem

"Ik ben onder de indruk van de betrouwbaarheid van mijn zonnepanelen. Ze werken efficiënt en zonder problemen."

Isa / Haarlem

"Het installatiebedrijf bood uitstekende service en begeleiding tijdens het hele proces. Ze hebben al mijn vragen beantwoord en ik voelde me goed geïnformeerd."

Dhr. K / Haarlem

"Geweldige service en professionele installatie. Ik zie nu direct de voordelen van mijn zonnepanelen in de vorm van lagere energiekosten."

Tess / Haarlem

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energieverbruik drastisch verminderd. Ik ben blij met de financiële besparingen die ik nu elke maand heb."

Lucas / Haarlem

"Het installatiebedrijf leverde uitstekend werk bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds de installatie."

Eva / Haarlem

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Haarlem

Wat kosten zonnepanelen in Haarlem?

De kosten van zonnepalen in Haarlem zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Haarlem?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Haarlem. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Haarlem?

Zonnepanelen huren in Haarlem is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Haarlem?

Vanuit de gemeente van Haarlem wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Haarlem?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Haarlem is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>