fbpx

Zonnepanelen in Heemstede

Op zoek naar zonnepanelen in Heemstede? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Heemstede in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als inwoner van Heemstede kun jij bijdragen aan een veel duurzamere stad. In totaal kunnen we met alle Heemsteders de jaarlijkse CO2 uitstoot met 12 miljoen kilo verminderen! Om dit te behalen is het belangrijk dat we allen een beetje bijdragen met zonnepanelen op ons dak. Doe jij mee?

Er zijn geen wijken in Heemstede waar BespaarGelijk niet in opereert. De monteurs installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Heemstede, Centrum, Oude Dorp, Glip, Vogelenzang, Aerdenhout, Geleerdenbuurt, Binnenweg, Meer en Bos, Heemstede-Aerdenhout.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Heemstede kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Heemstede

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 10.000 woningen, zouden alle huishoudens in Heemstede bij elkaar 12.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

10.000

Aantal huizen in deze gemeente

12.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Heemstede

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Heemstede?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een vollere spaarrekening! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Heemstede kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Heemstede, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Heemstede die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Heemstede: 3 redenen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er talloze voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Heemstede gelijk kunt terugverdienen.

Hoe dat zit? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Op de woningmarkt is een huis met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Heemstede

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Uitstekende kwaliteit zonnepanelen en een vlekkeloze installatie."

Evi / Heemstede

"De panelen zijn van hoge kwaliteit en we hebben nu een duurzamere energievoorziening."

Niels / Heemstede

"Het is geweldig om zonnepanelen te hebben en bij te dragen aan een duurzamere wereld."

Mevr. N / Heemstede

"Het installatiebedrijf bood uitstekende service en begeleiding tijdens het hele proces. Ze hebben al mijn vragen beantwoord en ik voelde me goed geïnformeerd."

Anna / Heemstede

"Geweldige service vanaf het eerste contact tot de installatie. Mijn zonnepanelen zijn een waardevolle investering gebleken."

Mevr. H / Heemstede

"Mijn zonnepanelen leveren niet alleen kostenbesparingen op, maar geven me ook gemoedsrust dat ik bijdraag aan een duurzamere wereld."

Olivia / Heemstede

"Het installatiebedrijf leverde uitstekend werk bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Ik ben blij met de energiebesparingen die ik nu zie."

Thijs / Heemstede

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Heemstede

Wat kosten zonnepanelen in Heemstede?

De kosten van zonnepalen in Heemstede zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Heemstede?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Heemstede. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Heemstede?

Zonnepanelen huren in Heemstede is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Heemstede?

Vanuit de gemeente van Heemstede wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Heemstede?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Heemstede is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>