fbpx

Zonnepanelen in Heerhugowaard

Op zoek naar zonnepanelen in Heerhugowaard? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Heerhugowaard in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als er een stad is in Noord-Holland die een voorbeeld rol kan aannemen in het verduurzamen van onze energievoorziening dan is het Heerhugowaard, met zijn prachtige polderlandschap. Kies nu voor zonnepanelen in Heerhugowaard en bespaar jaarlijks een fors bedrag aan stroomkosten!

Ons werkgebied omvat verschillende buurten van Heerhugowaard. We kunnen jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Butterhuizen, De Noord, De Draai, Stad van de Zon, Zuidwijk, Schilderswijk, Rivierenwijk, Molenwijk, Centrum, Huygenhoek, Broekhorn, Bomenwijk, Plan Oost, Plan Zuid, Plan Noord, Plan West, Stadshart.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Heerhugowaard kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Heerhugowaard

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 30.000 woningen, zouden alle huishoudens in Heerhugowaard bij elkaar 36.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

30.000

Aantal huizen in deze gemeente

36.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Heerhugowaard

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Heerhugowaard?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Zeker nu we continu te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Heerhugowaard kosten EN opleveren? We stellen je een 5-tal vragen van waaruit zij een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Heerhugowaard, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Heerhugowaard die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Heerhugowaard: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er vele voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts één of twee.

Hoe werkt dat dan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Heerhugowaard

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installateurs waren punctueel, beleefd en leverden kwaliteitswerk."

Eva / Heerhugowaard

"De zonnepanelen hebben ons verrast met de hoeveelheid energie die ze opwekken, we zijn erg blij met de resultaten."

Mevr. N / Heerhugowaard

"De installatie van zonnepanelen is een verstandige keuze gebleken. Ik ben erg tevreden met de resultaten."

Sanne / Heerhugowaard

"Het installatiebedrijf bood uitstekende service en begeleiding gedurende het hele proces. Ze waren responsief en behulpzaam bij al mijn vragen."

Sam / Heerhugowaard

"Geweldige service van begin tot eind. Mijn zonnepanelen presteren uitstekend en ik waardeer de financiële en milieubijdrage."

Mila / Heerhugowaard

"Het installatiebedrijf heeft me goed geïnformeerd en geadviseerd over de beste zonnepanelen voor mijn situatie."

Dhr. Q / Heerhugowaard

"De installateurs waren snel en efficiënt bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Dhr. G / Heerhugowaard

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Heerhugowaard

Wat kosten zonnepanelen in Heerhugowaard?

De kosten van zonnepalen in Heerhugowaard zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Heerhugowaard?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Heerhugowaard. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Heerhugowaard?

Zonnepanelen huren in Heerhugowaard is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Heerhugowaard?

Vanuit de gemeente van Heerhugowaard wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Heerhugowaard?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Heerhugowaard is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>