fbpx

Zonnepanelen in Hilversum

Op zoek naar zonnepanelen in Hilversum? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Hilversum in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Inwoners van Hilversum opgelet! Met ongeveer 45.000 woningen kunnen er heel wat zonnepanelen geïnstalleerd worden. Wil jij besparen op je stroomrekening en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld? Laat ons je helpen met het plaatsen van jouw zonnepanelen installatie in Hilversum!

Er zijn geen gebieden in Hilversum waar BespaarGelijk niet in opereert. BespaarGelijk kan jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Centrum, Noordwest, Zuidwest, Noordoost, Zuidoost.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Hilversum kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Hilversum

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 45.000 woningen, zouden alle huishoudens in Hilversum bij elkaar 54.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

45.000

Aantal huizen in deze gemeente

54.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Hilversum

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Hilversum?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Hilversum kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Hilversum, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Hilversum die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Hilversum: 3 redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Je hebt dan waarschijnlijk een terugverdientijd van slechts een jaar of twee.

Hoe dat precies kan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw woning. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Hilversum

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Professioneel advies en snelle installatie. Ik ben tevreden met de resultaten."

Mevr. P / Hilversum

"De installateurs waren professioneel, vriendelijk en werkten efficiënt. We zijn erg tevreden."

Lisa / Hilversum

"Ik ben blij met de installatie van mijn zonnepanelen. Het is een geweldige investering gebleken."

Jayden / Hilversum

"Het installatiebedrijf was professioneel en deskundig. Ze hebben mijn zonnepanelen efficiënt geïnstalleerd en ik ben erg blij met hun service."

Dhr. A / Hilversum

"Uitstekende service en geweldige resultaten! Ik zou dit installatiebedrijf aan iedereen aanbevelen die zonnepanelen overweegt."

Dhr. E / Hilversum

"Het installatiebedrijf bood uitstekende klantenservice en begeleiding tijdens het hele proces."

Dhr. Y / Hilversum

"Dankzij mijn zonnepanelen heb ik aanzienlijk kunnen besparen op mijn energiekosten. Het installatieteam was punctueel en professioneel."

Dhr. S / Hilversum

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Hilversum

Wat kosten zonnepanelen in Hilversum?

De kosten van zonnepalen in Hilversum zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Hilversum?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Hilversum. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Hilversum?

Zonnepanelen huren in Hilversum is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Hilversum?

Vanuit de gemeente van Hilversum wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Hilversum?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Hilversum is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>