fbpx

Zonnepanelen in Hoofddorp

Op zoek naar zonnepanelen in Hoofddorp? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Hoofddorp in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als thuisbasis van Schiphol trekt Hoofddorp steeds meer nieuwe inwoners naar zich toe. Dit zorgt voor een toenemende vraag aan energie. Door meer zonnepanelen in Hoofddorp te plaatsen zorgen we ervoor dat Hoofddorp duurzaam blijft groeien. Doe jij ook mee?

Ons werkgebied omvat meerdere buurten van Hoofddorp. Onze vakspecialisten plaatsen jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Floriande, Toolenburg, Overbos, Pax, Bornholm, Graan voor Visch, Centrum, Beukenhorst, Arnolduspark, Tudorpark, Het Haarlemmermeerse Bos, De Vrije Geer, De Hoek, De President, De Pionier, De Wadden, De Hoven, De Meerwijk, De Eilanden, De Bols, De Nieuwe Meer, De Nieuwe Brink.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Hoofddorp kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Hoofddorp

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 45.000 woningen, zouden alle huishoudens in Hoofddorp bij elkaar 54.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

45.000

Aantal huizen in deze gemeente

54.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Hoofddorp

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Hoofddorp?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Zeker nu we continu te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het des te belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Hoofddorp kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze specialisten het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Hoofddorp, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Hoofddorp die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Hoofddorp: de voordelen

Er zijn genoeg motieven, naast de voordelen voor het milieu, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts 1 of 2 jaar.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten hebben.

Ervaringen met zonnepanelen in Hoofddorp

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installatie verliep vlot en ik ben blij met de opbrengst van mijn zonnepanelen."

Sofie / Hoofddorp

"We zijn onder de indruk van de kennis en het advies dat we kregen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen."

Mevr. R / Hoofddorp

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis duurzamer gemaakt. Het is geweldig om een positieve impact op het milieu te hebben."

Mevr. L / Hoofddorp

"Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen. Ze hebben mijn energieverbruik aanzienlijk verminderd en ik ben blij met de besparingen."

Mevr. Z / Hoofddorp

"Mijn zonnepanelen hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben onder de indruk van de energieopbrengst en de duurzame voordelen."

Luuk / Hoofddorp

"Ik ben blij dat ik heb geïnvesteerd in zonnepanelen, het is een duurzame keuze voor de toekomst."

Mevr. H / Hoofddorp

"Ik kan het installatiebedrijf niet genoeg aanbevelen! Mijn zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd en werken naar behoren."

Dhr. C / Hoofddorp

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Hoofddorp

Wat kosten zonnepanelen in Hoofddorp?

De kosten van zonnepalen in Hoofddorp zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Hoofddorp?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Hoofddorp. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Hoofddorp?

Zonnepanelen huren in Hoofddorp is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Hoofddorp?

Vanuit de gemeente van Hoofddorp wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Hoofddorp?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Hoofddorp is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>