fbpx

Zonnepanelen in Hoorn

Op zoek naar zonnepanelen in Hoorn? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Hoorn in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Al in de 17e eeuw liepen we voor met onze stad. Toen al was Hoorn een van de belangrijkste handelssteden van de VOC. Nu is het weer de beurt om voor te lopen op de rest en een van de belangrijkste opwekkers van zonne-energie te worden in de provincie Noord Holland. Doe mee en laat je adviseren over zonnepanelen in Hoorn!

Er zijn geen gebieden in Hoorn waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een efficiënte zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Grote Waal, Kersenboogerd, Risdam, Blokker, Zwaag, Bangert en Oosterpolder, Venenlaankwartier, Hoorn-Noord, Hoorn-Zuid, Binnenstad.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Hoorn kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Hoorn

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 36.000 woningen, zouden alle huishoudens in Hoorn bij elkaar 43.200.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

36.000

Aantal huizen in deze gemeente

43.200.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Hoorn

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Hoorn?

Naast het bevorderen van een duurzame wereld, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Zeker nu we steeds vaker te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energieleveranciers.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Hoorn kosten EN opleveren? We stellen je een 5-tal vragen van waaruit zij een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Hoorn, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Hoorn die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Hoorn: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er talloze voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Hoorn meteen zijn terugverdiend.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (groene) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Hoorn

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De zonnepanelen zijn een geweldige investering gebleken. Ik zie de besparingen al terug."

Sofie / Hoorn

"De zonnepanelen zijn een verstandige keuze gebleken, we raden het iedereen aan."

Sanne / Hoorn

"Mijn zonnepanelen hebben me geholpen mijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Ik voel me goed wetende dat ik groene energie gebruik."

Boaz / Hoorn

"Mijn zonnepanelen werken betrouwbaar en leveren een constante energieopbrengst. Ik waardeer de duurzame keuze die ik heb gemaakt."

Boaz / Hoorn

"Mijn zonnepanelen leveren betrouwbare energie en hebben mijn huis groener gemaakt. Ik ben zeer tevreden met deze duurzame investering."

Dhr. A / Hoorn

"Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting en ik ben blij met de opbrengst."

Dhr. W / Hoorn

"Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de zonnepanelen en de installatie. Mijn energierekening is merkbaar lager sinds ik ze heb."

Lars / Hoorn

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Hoorn

Wat kosten zonnepanelen in Hoorn?

De kosten van zonnepalen in Hoorn zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Hoorn?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Hoorn. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Hoorn?

Zonnepanelen huren in Hoorn is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Hoorn?

Vanuit de gemeente van Hoorn wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Hoorn?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Hoorn is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>