fbpx

Zonnepanelen in Huizen

Op zoek naar zonnepanelen in Huizen? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Huizen in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

De hoeveelheid zonne-energie die de stad opwekt is de laatste jaren fors toegenomen en dat is goed nieuws. Toch zijn er nog genoeg woningen die nog geen panelen op het dak hebben en dus kansen laten liggen. Overweeg jij de stap naar eigen zonnepanelen in Huizen?

Wij zijn werkzaam in alle buurten en wijken van Huizen. Onze monteurs installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Bovenweg, Oude Dorp, Stad en Lande, Huizermaat, Bijvanck, Blaricummermeent, Crailo, Huizerhoogt.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Huizen kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Huizen

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 22.000 woningen, zouden alle huishoudens in Huizen bij elkaar 26.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

22.000

Aantal huizen in deze gemeente

26.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Huizen

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Huizen?

Naast het bevorderen van een duurzame wereld, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Huizen kosten EN opleveren? Aan de hand van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen partners een realistische inschatting maken. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Huizen, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Huizen die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Huizen: drie redenen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er vele voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het extra interessant. De kans is namelijk groot dat jouw zonnepanelen in Huizen direct zijn terugverdiend.

Hoe dat precies kan? Dat heeft te maken met de waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een huis met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Huizen

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting. Een verstandige keuze geweest."

Mevr. T / Huizen

"Zeer tevreden met de deskundigheid van het installatieteam, de zonnepanelen werken perfect."

Dhr. Q / Huizen

"Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en duurzaamheid van mijn zonnepanelen. Ze leveren uitstekende prestaties."

Dhr. G / Huizen

"Mijn energiekosten zijn aanzienlijk gedaald sinds ik zonnepanelen heb laten installeren. Ik ben zeer tevreden met de financiële besparingen en de duurzame impact."

Mevr. X / Huizen

"Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting en ik ben blij met de positieve impact op het milieu. Zeer tevreden klant!"

Dhr. U / Huizen

"Ik waardeer de transparantie en eerlijkheid van het installatiebedrijf bij het verstrekken van informatie over zonnepanelen."

Dhr. A / Huizen

"Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting en ik ben blij dat ik bijdraag aan een duurzamere toekomst."

Thijs / Huizen

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Huizen

Wat kosten zonnepanelen in Huizen?

De kosten van zonnepalen in Huizen zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Huizen?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Huizen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Huizen?

Zonnepanelen huren in Huizen is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Huizen?

Vanuit de gemeente van Huizen wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Huizen?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Huizen is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>