fbpx

Zonnepanelen in Katwijk

Op zoek naar zonnepanelen in Katwijk? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Katwijk in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Katwijk heeft een gunstige ligging. Het aantal zonuren is hier hoger dan op veel andere plekken in Nederland. Dit zorgt ervoor dat je nog meer uit je zonnepanelen kunt halen. Wij helpen je graag, volledig vrijblijvend.

Ons werkgebied omvat meerdere gebieden van Katwijk. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een efficiënte zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Rijnsoever, Hoornes, Valkenburg, Katwijk aan den Rijn, Katwijk aan Zee, 't Heen, De Noord, De Zanderij, De Pan, Rijnsburg.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Katwijk kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Katwijk

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 24.000 woningen, zouden alle huishoudens in Katwijk bij elkaar 28.800.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

24.000

Aantal huizen in deze gemeente

28.800.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Katwijk

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Katwijk?

Niet alleen leveren zonnepanelen een positieve bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Katwijk kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze specialisten het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Katwijk, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Katwijk die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Katwijk: de voordelen

Ook als je niks om groene energiebronnen geeft zitten er vele voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw huis.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Katwijk gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Dat heeft te maken met de waardestijging van jouw huis. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Katwijk

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Het hele proces, van offerte tot installatie, verliep soepel en zonder problemen. Ik ben een tevreden klant."

Lynn / Katwijk

"De installateurs waren vriendelijk en deskundig. Topwerk geleverd!"

Mila / Katwijk

"De zonnepaneleninstallatie is een waardevolle investering gebleken. Ik geniet van de voordelen van duurzame energie."

Mevr. R / Katwijk

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt. Ik voel me goed dat ik bijdraag aan een duurzame toekomst."

Mevr. L / Katwijk

"Het installatiebedrijf leverde uitstekende service en deskundig advies. Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting."

Mevr. J / Katwijk

"Mijn zonnepanelen zijn een geweldige investering gebleken, met een positieve invloed op mijn energieverbruik."

Niels / Katwijk

"Het installatiebedrijf leverde uitstekend werk bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds de installatie."

Julia / Katwijk

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Katwijk

Wat kosten zonnepanelen in Katwijk?

De kosten van zonnepalen in Katwijk zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Katwijk?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Katwijk. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Katwijk?

Zonnepanelen huren in Katwijk is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Katwijk?

Vanuit de gemeente van Katwijk wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Katwijk?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Katwijk is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>