fbpx

Zonnepanelen in Leiden

Op zoek naar zonnepanelen in Leiden? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Leiden in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Als het aan ons ligt, dan staat Leiden binnen 5 jaar niet alleen bekend als studentenstad, maar als zonne-energie hoofdstad van Nederland! Doe jij ook mee?

Ons werkgebied omvat meerdere gebieden van Leiden. Onze monteurs helpen jouw graag met het plaatsen van een complete zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Binnenstad, Pancras-Oost, Pancras-West, Stationsdistrict, Boerhaavedistrict, Professorenwijk, Vogelwijk, Houtkwartier, Roodenburgerdistrict, Meerburg, Merenwijk, Stevenshof, Cronestein, Lage Mors, Fortuinwijk-Noord, Fortuinwijk-Zuid, De Kooi, Noorderkwartier.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Leiden kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Leiden

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 60.000 woningen, zouden alle huishoudens in Leiden bij elkaar 72.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

60.000

Aantal huizen in deze gemeente

72.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Leiden

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Leiden?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra euro’s op! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Leiden kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Leiden, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Leiden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Leiden: 3 redenen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk mee te doen met de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huiseigenaren profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts één of twee.

Hoe dat precies kan? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Leiden

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De zonnepanelen zijn een geweldige investering gebleken. Ik zie directe besparingen op mijn energiekosten."

Mevr. P / Leiden

"De installateurs waren vriendelijk en professioneel. Mijn zonnepanelen werken perfect."

Dhr. C / Leiden

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energie-efficiënter gemaakt. Ik ben blij met de kostenbesparingen en de groene energie."

Sofie / Leiden

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis een groenere uitstraling gegeven. Ik ben trots om mijn eigen duurzame energie op te wekken."

Lynn / Leiden

"De installateurs waren bekwaam en vriendelijk. Ze hebben mijn zonnepanelen zorgvuldig geplaatst en ik ben zeer tevreden met hun werk."

Mevr. N / Leiden

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis veranderd in een energiezuinige woning en ik ben trots op mijn bijdrage aan duurzaamheid."

Zoë / Leiden

"Ik merk een aanzienlijke daling van mijn energiekosten sinds de installatie van mijn zonnepanelen. Het installatiebedrijf heeft geweldig werk geleverd."

Sanne / Leiden

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Leiden

Wat kosten zonnepanelen in Leiden?

De kosten van zonnepalen in Leiden zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Leiden?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Leiden. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Leiden?

Zonnepanelen huren in Leiden is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Leiden?

Vanuit de gemeente van Leiden wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Leiden?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Leiden is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>