fbpx

Zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Op zoek naar zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Leidschendam-Voorburg in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Met gemiddeld 5 zonuren over het gehele jaar en meer dan 36 duizend woningen kunnen we in Leidschendam jaarlijks 43 Miljoen (!) minder CO2 uitstoten. Dat is, wanneer al deze woningen op een PV-installatie zouden hebben. Heb jij er al een?

Ons werkgebied omvat meerdere buurten van Leidschendam-Voorburg. Onze vakspecialisten plaatsen jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Leidschendam, Voorburg, Essesteijn, Park Veursehout, De Heuvel, De Rietvink, De Prinsenhof, De Zijde, De Venen, De Vliet.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Leidschendam-Voorburg kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 36.000 woningen, zouden alle huishoudens in Leidschendam-Voorburg bij elkaar 43.200.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

36.000

Aantal huizen in deze gemeente

43.200.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Leidschendam-Voorburg

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Leidschendam-Voorburg?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een goed gevulde spaarrekening! Juist nu stroom elke keer duurder wordt, wil je niet afhankelijk zijn van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Leidschendam-Voorburg kosten EN opleveren? O.b.v. een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen installateurs een goede inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Leidschendam-Voorburg, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Leidschendam-Voorburg die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Leidschendam-Voorburg: de voordelen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het extra interessant. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts één of twee.

Hoe dat zit? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik ben onder de indruk van de opbrengst van mijn zonnepanelen, vooral tijdens zonnige zomerdagen."

Mevr. J / Leidschendam-Voorburg

"Mijn elektriciteitsrekening is nu bijna nul. Beste investering ooit!"

Mevr. J / Leidschendam-Voorburg

"Ik waardeer de besparingen op mijn energierekening dankzij mijn zonnepanelen. Het is een slimme keuze geweest."

Mevr. X / Leidschendam-Voorburg

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energiekosten drastisch verlaagd. Ik ben zeer tevreden met de kostenbesparingen."

Sam / Leidschendam-Voorburg

"De installateurs waren zeer professioneel en zorgden voor een probleemloze installatie van mijn zonnepanelen."

Lieke / Leidschendam-Voorburg

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energiekosten aanzienlijk verlaagd en ik ben zeer tevreden met de resultaten."

Sofie / Leidschendam-Voorburg

"Ik ben zeer tevreden met de installatie van mijn zonnepanelen. Het installatieteam was vriendelijk en professioneel, en de panelen leveren uitstekende resultaten."

Dhr. E / Leidschendam-Voorburg

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Leidschendam-Voorburg

Wat kosten zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg?

De kosten van zonnepalen in Leidschendam-Voorburg zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Leidschendam-Voorburg?

Zonnepanelen huren in Leidschendam-Voorburg is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Leidschendam-Voorburg?

Vanuit de gemeente van Leidschendam-Voorburg wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Leidschendam-Voorburg?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Leidschendam-Voorburg is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>