fbpx

Zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Op zoek naar zonnepanelen in Nieuw-Vennep? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Nieuw-Vennep in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wist jij dat alle inwoners van Nieuw-Vennep samen meer dan 20 miljoen kilo CO2 zouden besparen als we allemaal over zouden gaan op zonnepanelen? We komen steeds dichterbij maar we zijn er nog niet. De techniek wordt elk jaar beter en efficiënter. Overweeg jij zonnepanelen en wil je weten hoelang het duurt voordat je deze hebt terugverdient?

Er zijn geen buurten in Nieuw-Vennep waar BespaarGelijk niet in opereert. We kunnen jouw zonnepanelen installeren in de volgende wijken; Bosstraat, Getsewoud, Linquenda, Pioniers, Venneperhout, Welgelegen.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Nieuw-Vennep kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 17.000 woningen, zouden alle huishoudens in Nieuw-Vennep bij elkaar 20.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

17.000

Aantal huizen in deze gemeente

20.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Nieuw-Vennep

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Nieuw-Vennep?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een goed gevulde spaarrekening! Zeker nu we steeds vaker te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het nog belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Nieuw-Vennep kosten EN opleveren? We stellen je een 6-tal vragen die ons helpen om een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Nieuw-Vennep, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Nieuw-Vennep die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Nieuw-Vennep: drie redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is vooral aantrekkelijk voor koophuizen. Je hebt dan waarschijnlijk een terugverdientijd van slechts 1 of 2 jaar.

Hoe dat precies kan? Dat heeft te maken met de waardestijging van jouw woning. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Nieuw-Vennep

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben erg tevreden met het hele proces."

Roos / Nieuw-Vennep

"Geweldige klantenservice en de zonnepanelen presteren boven verwachting."

Thomas / Nieuw-Vennep

"De installatie van zonnepanelen was een vlotte ervaring. Het team was professioneel en vriendelijk."

Noah / Nieuw-Vennep

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt. Ik ben blij met de lagere energierekening en de bijdrage aan een groenere toekomst."

Mevr. V / Nieuw-Vennep

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis efficiënter gemaakt en ik waardeer de financiële en ecologische voordelen."

Benjamin / Nieuw-Vennep

"De installateurs waren zeer bekwaam en zorgden ervoor dat de installatie zonder problemen verliep."

Olivia / Nieuw-Vennep

"Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepaneleninstallatie. Het installatieteam was vriendelijk en professioneel."

Tim / Nieuw-Vennep

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Nieuw-Vennep

Wat kosten zonnepanelen in Nieuw-Vennep?

De kosten van zonnepalen in Nieuw-Vennep zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Nieuw-Vennep?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Nieuw-Vennep. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Nieuw-Vennep?

Zonnepanelen huren in Nieuw-Vennep is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Nieuw-Vennep?

Vanuit de gemeente van Nieuw-Vennep wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Nieuw-Vennep?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Nieuw-Vennep is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>