fbpx

Zonnepanelen in Purmerend

Op zoek naar zonnepanelen in Purmerend? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Purmerend in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Purmerend is een van de grootste steden in de provincie en dat is goed nieuws. Met 38.000 huizen is er namelijk heel veel CO2 uitstoot die bespaard kan worden. Hiervoor moeten wel nog meer mensen over op het opwekken van duurzame energie. BespaarGelijk helpt je met de perfecte zonnepanelen installatie op jouw dak!

Ons werkgebied omvat meerdere gebieden van Purmerend. We kunnen jouw zonnepanelen plaatsen in de volgende wijken; Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Zuid, Weidevenne, Purmer-Noord, De Koog, Purmerend-Oost, Purmerend-West.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Purmerend kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Purmerend

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 38.000 woningen, zouden alle huishoudens in Purmerend bij elkaar 45.600.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

38.000

Aantal huizen in deze gemeente

45.600.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Purmerend

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Purmerend?

Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een vollere spaarrekening! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Purmerend kosten EN opleveren? We stellen je een 6-tal vragen van waaruit zij een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze door middel van een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Purmerend, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Purmerend die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Purmerend: de voordelen

Er zijn genoeg motieven, naast de ecologische voordelen, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het nog interessanter. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Purmerend gelijk kunt terugverdienen.

Hoe dat zit? Dat heeft te maken met de waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een huis met zonnepanelen namelijk namelijk meer waard. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Purmerend

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben enthousiast over de positieve impact op het milieu."

Sanne / Purmerend

"Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, de panelen werken uitstekend en hebben ons energieverbruik verminderd."

Julia / Purmerend

"Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van mijn zonnepanelen. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen."

Mevr. B / Purmerend

"Het installatiebedrijf leverde hoogwaardige zonnepanelen en ik ben zeer tevreden met hun prestaties. Ik waardeer hun expertise."

Mevr. H / Purmerend

"De zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en de installatie was probleemloos. Ik ben blij met de positieve impact op mijn elektriciteitsverbruik."

Mevr. P / Purmerend

"De installateurs waren vriendelijk en deskundig, en de installatie was snel voltooid."

Isa / Purmerend

"Mijn zonnepanelen zijn een geweldige investering gebleken. Het installatieproces was efficiënt en het installatieteam was zeer deskundig."

Mevr. L / Purmerend

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Purmerend

Wat kosten zonnepanelen in Purmerend?

De kosten van zonnepalen in Purmerend zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Purmerend?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Purmerend. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Purmerend?

Zonnepanelen huren in Purmerend is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Purmerend?

Vanuit de gemeente van Purmerend wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Purmerend?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Purmerend is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>