fbpx

Zonnepanelen in Ridderkerk

Op zoek naar zonnepanelen in Ridderkerk? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Ridderkerk in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Onze specialisten hebben maar een doel en dat is jou zo vriendelijk mogelijk helpen en ervoor zorgen dat je jouw eigen zonne-energie kunt opwekken.

Ons werkgebied omvat verschillende buurten van Ridderkerk. Onze monteurs helpen jouw graag met het plaatsen van een volledige zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Drievliet, Bolnes, Slikkerveer, Oostendam, Rijsoord, Het Zand, Donkersloot, Verenambacht, Oud-Ridderkerk, West.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Ridderkerk kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Ridderkerk

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 23.000 woningen, zouden alle huishoudens in Ridderkerk bij elkaar 27.600.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

23.000

Aantal huizen in deze gemeente

27.600.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Ridderkerk

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Ridderkerk?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een vollere spaarrekening! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energieprijzen.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Ridderkerk kosten EN opleveren? We stellen je verschillende vragen van waaruit zij een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Ridderkerk, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Ridderkerk die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Ridderkerk: de voordelen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk mee te doen met de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is vooral aantrekkelijk voor koophuizen. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Ridderkerk gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Ridderkerk

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Geweldige klantenservice en follow-up na installatie. Zeer tevreden met het geleverde werk."

Lars / Ridderkerk

"Ik ben onder de indruk van de besparing op mijn energiekosten. Geweldige investering!"

Dhr. G / Ridderkerk

"Ik ben blij dat ik mijn ecologische voetafdruk kan verkleinen met mijn zonnepaneleninstallatie. Het is een verstandige keuze geweest."

Noa / Ridderkerk

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt. Ik ben blij met de kostenbesparingen die ik realiseer."

Levi / Ridderkerk

"Geweldige ervaring met het installatiebedrijf. Ze waren professioneel, efficiënt en leverden uitstekende resultaten."

Hannah / Ridderkerk

"De installateurs waren bekwaam en werkten snel om mijn zonnepanelen te installeren."

Bram / Ridderkerk

"Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de zonnepanelen en de installatie. Mijn energierekening is merkbaar lager sinds ik ze heb."

Mevr. L / Ridderkerk

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Ridderkerk

Wat kosten zonnepanelen in Ridderkerk?

De kosten van zonnepalen in Ridderkerk zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Ridderkerk?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Ridderkerk. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Ridderkerk?

Zonnepanelen huren in Ridderkerk is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Ridderkerk?

Vanuit de gemeente van Ridderkerk wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Ridderkerk?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Ridderkerk is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>