fbpx

Zonnepanelen in Rijswijk

Op zoek naar zonnepanelen in Rijswijk? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Rijswijk in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Rijswijk is hard aan het verduurzamen maar er zijn nog genoeg duurzame opties die nog niet volledig benut worden. Zo hebben veel bewoners nog geen zonnepanelen op het dak, ondanks dat deze gemiddeld binnen 7.4 jaar zijn terugverdiend. Wil jij graag minder geld kwijt zijn aan je maandelijkse energierekening?

Er zijn geen buurten in Rijswijk waar BespaarGelijk niet in opereert. De monteurs plaatsen jouw zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Oud Rijswijk, Cromvliet, Leeuwendaal, Te Werve, Strijp, Steenvoorde, 't Haantje, Sion, Hoekpolder, Ministerbuurt.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Rijswijk kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Rijswijk

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 27.000 woningen, zouden alle huishoudens in Rijswijk bij elkaar 32.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

27.000

Aantal huizen in deze gemeente

32.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Rijswijk

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Rijswijk?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra geld op! Het is van uiterst belang om zelf duurzame stroom op te wekken, zeker in tijden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Rijswijk kosten EN opleveren? We stellen je een 6-tal vragen die ons helpen om een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Rijswijk, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Rijswijk die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Rijswijk: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er talloze voordelen aan het laten plaatsen van zonnepanelen op jouw huis.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het extra interessant. Het is vrij aannemelijk dat jij jouw zonnepanelen in Rijswijk gelijk kunt terugverdienen.

Hoe werkt dat dan? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Woningen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat mensen hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Rijswijk

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit en leveren veel meer energie op dan verwacht."

Mevr. X / Rijswijk

"Energieonafhankelijkheid voelt geweldig. Dank aan het hele team!"

Hannah / Rijswijk

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis in een groenere woning veranderd. Ik ben blij met de positieve impact op het milieu."

Mevr. P / Rijswijk

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep soepel en de installateurs waren vriendelijk en behulpzaam."

Mees / Rijswijk

"Mijn zonnepanelen werken betrouwbaar en hebben mijn huis energiezuiniger gemaakt. Ik raad ze ten zeerste aan."

Mevr. V / Rijswijk

"Ik ben blij met de installatie van mijn zonnepanelen en het installatiebedrijf heeft me goed begeleid."

Dhr. O / Rijswijk

"Geweldige service van het installatiebedrijf! Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben blij dat ik bijdraag aan een groenere toekomst."

Niels / Rijswijk

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Rijswijk

Wat kosten zonnepanelen in Rijswijk?

De kosten van zonnepalen in Rijswijk zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Rijswijk?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Rijswijk. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Rijswijk?

Zonnepanelen huren in Rijswijk is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Rijswijk?

Vanuit de gemeente van Rijswijk wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Rijswijk?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Rijswijk is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>