fbpx

Zonnepanelen in Schiedam

Op zoek naar zonnepanelen in Schiedam? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Schiedam in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Onze monteurs hebben meer dan 7 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen installaties en kunnen ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk rendement pakt op je zonnepanelen. Overweeg jij ook zonnepanelen in Schiedam te plaatsen? Neem dan nu contact op en we helpen je vrijblijvend verder!

Ons werkgebied omvat meerdere wijken van Schiedam. Onze monteurs installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Centrum, Oost, West, Nieuwland, Groenoord, Kethel, Woudhoek, Spaland, Sveaparken, Windas.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Schiedam kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Schiedam

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 38.089 woningen, zouden alle huishoudens in Schiedam bij elkaar 45.706.800 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

38.089

Aantal huizen in deze gemeente

45.706.800

Potentiële kilo's CO2 besparing in Schiedam

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Schiedam?

Zonnepanelen dragen niet alleen bij aan een betere wereld, maar ook aan een vollere spaarrekening! Juist nu energie elke keer duurder wordt, wil je niet afhankelijk zijn van de machtige energiecoöperaties.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Schiedam kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het voor je kunnen berekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Schiedam, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Schiedam die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Schiedam: drie redenen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is vooral aantrekkelijk voor koophuizen. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Schiedam meteen zijn terugverdiend.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een huis met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Schiedam

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installateur leverde uitstekend werk en gaf waardevolle adviezen over het optimaliseren van mijn energieopbrengst."

Dhr. I / Schiedam

"Geweldige service en installatie was vlekkeloos!"

Dhr. G / Schiedam

"Mijn zonnepanelen werken geweldig en overtreffen mijn verwachtingen. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan mijn huis."

Lynn / Schiedam

"Het installatiebedrijf bood uitstekende klantenservice en begeleiding. Ik voelde me goed ondersteund tijdens het hele proces."

Sam / Schiedam

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis groener gemaakt en ik ben trots op mijn duurzame energieopwekking."

Mevr. H / Schiedam

"Het installatiebedrijf bood uitstekende ondersteuning en begeleiding gedurende het hele traject."

Mevr. P / Schiedam

"Mijn zonnepanelen zien er geweldig uit op mijn dak en ik ben blij met de energiebesparingen die ik nu zie."

Mevr. Z / Schiedam

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Schiedam

Wat kosten zonnepanelen in Schiedam?

De kosten van zonnepalen in Schiedam zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Schiedam?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Schiedam. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Schiedam?

Zonnepanelen huren in Schiedam is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Schiedam?

Vanuit de gemeente van Schiedam wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Schiedam?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Schiedam is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>