fbpx

Zonnepanelen in Velsen

Op zoek naar zonnepanelen in Velsen? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Velsen in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wist jij dat Velsen in totaal 32.400.000 kilo per jaar aan CO2 kan uitstoten? Dat is wanneer alle woningen over zouden gaan op zonne-energie. Doe jij ook mee? Laat je zonnepanelen plaatsen in Velsen voor de beste prijs!

Ons werkgebied omvat meerdere gebieden van Velsen. Onze vakspecialisten installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, IJmuiden.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Velsen kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Velsen

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 27.000 woningen, zouden alle huishoudens in Velsen bij elkaar 32.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

27.000

Aantal huizen in deze gemeente

32.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Velsen

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Velsen?

Naast het verduurzamen van onze energiebronnen, leveren zonnepanelen ook extra euro’s op! Zeker nu we steeds vaker te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het des te belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energieleveranciers.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Velsen kosten EN opleveren? Op basis van een aantal vragen kunnen onze zonnepanelen partners een realistische inschatting maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Velsen, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Velsen die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Velsen: de voordelen

Ook als je niks om het milieu geeft zitten er vele voordelen aan het installeren van zonnepanelen op jouw woning.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Huizenbezitters profiteren dubbel van deze duurzame energiebron. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Velsen meteen zijn terugverdiend.

Hoe dat zit? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor minder maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Velsen

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Ik ben erg blij met mijn keuze voor zonnepanelen. Mijn energieverbruik is drastisch verminderd."

Sarah / Velsen

"De installatie verliep snel en zonder problemen, we zien nu al een aanzienlijke verlaging van onze energiekosten."

Sam / Velsen

"Mijn zonnepanelen presteren boven verwachting. Ik geniet van de voordelen van hernieuwbare energie."

Mevr. T / Velsen

"Mijn zonnepanelen hebben mijn huis een moderne uitstraling gegeven. Ik ben trots om mijn eigen groene energie op te wekken."

Daan / Velsen

"Ik ben zo blij dat ik zonnepanelen heb laten installeren. De installatie was snel en de resultaten zijn verbluffend."

Tim / Velsen

"Mijn zonnepanelen hebben mijn ecologische voetafdruk verkleind en ik voel me goed over mijn bijdrage aan het milieu."

Niels / Velsen

"Geweldige ervaring met het installatiebedrijf! Mijn zonnepanelen werken feilloos en de service was top."

Evi / Velsen

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Velsen

Wat kosten zonnepanelen in Velsen?

De kosten van zonnepalen in Velsen zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Velsen?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Velsen. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Velsen?

Zonnepanelen huren in Velsen is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Velsen?

Vanuit de gemeente van Velsen wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Velsen?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Velsen is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>