fbpx

Zonnepanelen in Westland

Op zoek naar zonnepanelen in Westland? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Westland in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wanneer je overstapt op zonne-energie zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden;

  • Wat kost het?
  • Wat levert het op?
  • Hoelang duurt het voordat je ze hebt terugverdiend?

Wij beantwoorden graag deze vragen voor je, aan de hand van jouw dak. Doe nu de dakcheck en kom erachter!

BespaarGelijk is werkzaam in iedere wijk of buurt van Westland. Onze monteurs helpen jouw graag met het plaatsen van een efficiënte zonnepanelen installatie in de volgende buurten; Naaldwijk, 's-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Poeldijk, Ter Heijde.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Westland kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Westland

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 60.000 woningen, zouden alle huishoudens in Westland bij elkaar 72.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

60.000

Aantal huizen in deze gemeente

72.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Westland

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Westland?

PV panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een vollere spaarrekening! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in perioden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Westland kosten EN opleveren? We stellen je een 6-tal vragen die ons helpen om een juiste berekening en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Westland, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Westland die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Westland: 3 redenen

Er zijn genoeg motieven, naast de voordelen voor het klimaat, om mee te doen met de zonnepanelen-gekte.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het nog interessanter. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts één of twee.

Hoe dat zit? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (duurzame) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. Dat komt omdat bewoners hierdoor lagere maandlasten kwijt zijn.

Ervaringen met zonnepanelen in Westland

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De zonnepanelen zijn mooi geïntegreerd in mijn dak en hebben mijn huis in waarde doen stijgen."

Mees / Westland

"De zonnepanelen hebben mijn huis een groen tintje gegeven. Ik ben er dol op!"

Dhr. U / Westland

"De zonnepanelen zijn een waardevolle toevoeging aan mijn huis gebleken. Ik geniet van de voordelen van duurzame energie."

Fleur / Westland

"Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van mijn zonnepanelen. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar."

Boaz / Westland

"Het installatiebedrijf was zeer behulpzaam en het team leverde kwaliteitswerk. Mijn zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd."

Lisa / Westland

"Het installatiebedrijf bood uitstekende klantenservice en begeleiding tijdens het hele traject."

Mevr. P / Westland

"Ik kan het installatiebedrijf niet genoeg aanbevelen! Mijn zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd en werken naar behoren."

Mevr. T / Westland

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Westland

Wat kosten zonnepanelen in Westland?

De kosten van zonnepalen in Westland zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Westland?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Westland. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Westland?

Zonnepanelen huren in Westland is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Westland?

Vanuit de gemeente van Westland wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Westland?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Westland is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>