fbpx

Zonnepanelen in Zaandijk

Op zoek naar zonnepanelen in Zaandijk? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Zaandijk in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zaandijk is qua ligging een van de gunstige plaatsen in ons land om zonnepanelen te installeren, Dat heeft te maken met het aantal zonuren. Wanneer elke woning in Zaandijk overstapt op zonne-energie, besparen we honderd duizenden kilo's aan CO2.

Wij zijn werkzaam in alle buurten en wijken van Zaandijk. Onze monteurs installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Rooswijk, Westerwatering, Westerkoog, Poelenburg, Peldersveld, Kogerveld, Hoornseveld, Zaandam-Zuid, Zaandam-Noord, Oud-Zaandijk, Nieuw-Zaandijk.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Zaandijk kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Zaandijk

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 4.500 woningen, zouden alle huishoudens in Zaandijk bij elkaar 5.400.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

4.500

Aantal huizen in deze gemeente

5.400.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Zaandijk

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Zaandijk?

Naast het bevorderen van een duurzame wereld, leveren zonnepanelen ook extra euro’s op! Zeker nu we steeds vaker te maken hebben met stijgende energieprijzen, is het des te belangrijker om minder afhankelijk te worden van de energiebedrijven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Zaandijk kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze specialisten het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Zaandijk, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Zaandijk die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Zaandijk: de voordelen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een koophuis hebt is het nog interessanter. Je hebt dan naar alle waarschijnlijkheid een terugverdientijd van slechts een jaar of twee.

Hoe dat zit? Dit is te danken aan een waardestijging van jouw huis. Op de woningmarkt is een woning met zonnepanelen ten slotte namelijk meer waard. De oorzaak hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Zaandijk

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Uitstekende klantenservice, snelle installatie en mijn energierekening is aanzienlijk lager."

Mevr. B / Zaandijk

"Eindelijk groen en duurzaam! De zonnepaneleninstallatie is vlekkeloos verlopen en ik ben blij met de opbrengst."

Dhr. E / Zaandijk

"Mijn zonnepanelen werken uitstekend, zelfs op bewolkte dagen. Ik ben blij met de betrouwbare energieopwekking."

Mevr. X / Zaandijk

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energieverbruik aanzienlijk verminderd en ik voel me goed dat ik mijn ecologische voetafdruk verklein."

Julian / Zaandijk

"Het installatiebedrijf bood uitstekende begeleiding en de installatie verliep vlot. Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen."

Lotte / Zaandijk

"Mijn zonnepanelen hebben mijn energieverbruik aanzienlijk verminderd en ik ben blij met de besparingen op mijn energierekening."

Mevr. B / Zaandijk

"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over het installatiebedrijf. Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben zeer tevreden met het resultaat."

Dhr. O / Zaandijk

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Zaandijk

Wat kosten zonnepanelen in Zaandijk?

De kosten van zonnepalen in Zaandijk zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Zaandijk?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Zaandijk. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Zaandijk?

Zonnepanelen huren in Zaandijk is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Zaandijk?

Vanuit de gemeente van Zaandijk wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Zaandijk?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Zaandijk is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>