fbpx

Zonnepanelen in Zaanstad

Op zoek naar zonnepanelen in Zaanstad? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Zaanstad in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zaanstad is een van de mooiste gemeentes van Noord Holland. In totaal heeft Zaanstad 80.000 huizen, waarvan sommige al hun eigen zonne-energie opwekken. Echter is nog lang niet iedereen al zo ver. Gelukkig is er BespaarGelijk. Wij helpen je met het installeren van de beste zonnepanelen in Zaanstad. Dit doen we tegen eerlijke prijzen en uitstekende service!

Wij zijn actief in alle plaatsen van Zaanstad. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een complete zonnepanelen installatie in de volgende plaatsen; Westzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Westknollendam, Oostknollendam, Zaandam.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Zaanstad kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Zaanstad

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 80.000 woningen, zouden alle huishoudens in Zaanstad bij elkaar 96.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

3 tot 4

Gem. aantal zonuren per dag

80.000

Aantal huizen in deze gemeente

96.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Zaanstad

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Zaanstad?

Naast het bevorderen van een duurzame wereld, leveren zonnepanelen ook extra euro’s op! Het is cruciaal om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Zaanstad kosten EN opleveren? We stellen je een 5-tal vragen van waaruit zij een juiste situatieschets en kostenplaatje te kunnen maken. Deze delen ze via een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal 4 van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Zaanstad, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Zaanstad die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Zaanstad: de voordelen

Naast de eerder genoemde verduurzaming die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo spoedig mogelijk mee te doen met de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Het is vooral aantrekkelijk voor koophuizen. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Zaanstad direct zijn terugverdiend.

Hoe dat precies kan? Een waardestijging van jouw woning is hiervan de oorzaak. Huizen die zelf (groene) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten hebben.

Ervaringen met zonnepanelen in Zaanstad

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"De installateurs waren vriendelijk en efficiënt. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald."

Dhr. S / Zaanstad

"De installatie verliep soepel en de monteurs waren zeer professioneel en efficiënt."

Dhr. M / Zaanstad

"Ik heb enorm veel plezier van mijn zonnepanelen. Het is geweldig om mijn eigen groene energie op te wekken en tegelijkertijd kosten te besparen."

Dhr. Y / Zaanstad

"Mijn energiekosten zijn aanzienlijk gedaald sinds ik zonnepanelen heb laten installeren. Ik ben zeer tevreden met de financiële besparingen en de duurzame impact."

Roos / Zaanstad

"Ik kan niet gelukkiger zijn met mijn zonnepanelen. Ze leveren stabiele energieopbrengst en hebben mijn huis milieuvriendelijker gemaakt."

Mevr. X / Zaanstad

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep vlot en het resultaat is geweldig!"

Mila / Zaanstad

"Geweldige service van het installatiebedrijf! Mijn zonnepanelen werken perfect en ik ben blij dat ik bijdraag aan een groenere toekomst."

Sam / Zaanstad

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Zaanstad

Wat kosten zonnepanelen in Zaanstad?

De kosten van zonnepalen in Zaanstad zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Zaanstad?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Zaanstad. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Zaanstad?

Zonnepanelen huren in Zaanstad is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Zaanstad?

Vanuit de gemeente van Zaanstad wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Zaanstad?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Zaanstad is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>