fbpx

Zonnepanelen in Zoetermeer

Op zoek naar zonnepanelen in Zoetermeer? Via BespaarGelijk kom je gemakkelijk en snel met de beste zonnepanelen installateurs van Zoetermeer in contact. Doe onze dakcheck en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Wordt Zoetermeer DE voorloper in Zuid-Holland op het gebied van groene stroom? Als het aan ons ligt wel. Samen kunnen we veel geld besparen, en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu. Wij helpen je graag met het vinden van een uitstekende zonnepanelen partner. 

Er zijn geen wijken in Zoetermeer waar BespaarGelijk niet in opereert. Onze vakspecialisten installeren jouw zonnepanelen installatie in de volgende wijken; Dorp, Seghwaert, Noordhove, Buytenwegh, Rokkeveen, Oosterheem, Meerzicht, Palenstein, De Leyens, Driemanspolder, Stadscentrum.

BespaarGelijk op alle  a-merken zonnepanelen

Onze zonnepanelen partners in Zoetermeer kunnen uit voorraad zonnepanelen leveren van onder andere de volgende merken;

De impact van zonnepanelen in Zoetermeer

Een gemiddeld huis op zonnepanelen genereert ongeveer 3.000 kWh aan elektriciteit op jaarbasis. Met in totaal 65.000 woningen, zouden alle huishoudens in Zoetermeer bij elkaar 78.000.000 kilo aan CO2 uitstoot kunnen besparen.

Helaas zijn we daar nog niet, omdat niet iedereen al is overgestapt op deze duurzame vorm van energie opwekken. Wil jij hier aan bijdragen, en naast CO2 ook besparen op je energiekosten? Sluit je dan aan bij de zonnerevolutie! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op, op basis van jouw woonsituatie en wensen.

4 tot 5

Gem. aantal zonuren per dag

65.000

Aantal huizen in deze gemeente

78.000.000

Potentiële kilo's CO2 besparing in Zoetermeer

Invullen duurt slechts 1 minuut

Zonnepanelen installeren in Zoetermeer?

Niet alleen leveren zonnepanelen een mooie bijdrage aan het klimaat, ook een vollere spaarrekening is in zicht! Het is van uiterst belang om je eigen energie op te wekken, zeker in tijden van stijgende energie tarieven.

Weten hoeveel zonnepanelen voor jouw woning in Zoetermeer kosten EN opleveren? Wij hebben eerst wat informatie nodig over jouw woonsituatie nodig, zodat onze vakmannen het gemakkelijk voor je uit kunnen rekenen. Deze delen ze d.m.v. een VRIJBLIJVENDE offerte. In totaal ontvang je er maximaal vier van verschillende betrouwbare en gecertificeerde installateurs.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Dit is waarom je ons kunt vertrouwen

Lokaal

Als je zonnepanelen laat plaatsen in Zoetermeer, zorgen wij voor een duurzame en lokale partij, met kennis van de buurt en een persoonlijke touch.

Laat ons dit voor je regelen!

Ervaring

De makers achter BespaarGelijk hebben al ruim 6 jaar ervaring met het samenbrengen van betrouwbare installateurs en consumenten.

Dit, in volle tevredenheid van de consument. 

Netwerk

We werken samen met 63 verschillende vakmannen en specialisten. BespaarGelijk werkt enkel samen met zonnepanelen installateurs in Zoetermeer die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onafhankelijk

Wij ontvangen GEEN vergoeding van de installateurs voor het delen van aanvragen. We durven dan ook te garanderen dat je altijd in contact komt met de beste installateur op dat moment.

Zonnepanelen Zoetermeer: drie redenen

Naast de eerder genoemde CO2 besparing die zonnepanelen opleveren, zijn er nog meer beweegredenen om zo snel mogelijk aan te sluiten bij de zonne-revolutie.

Wist jij bijvoorbeeld dat zonnepanelen gemiddeld in 7,3 jaar zijn terugverdient? Vanaf dat moment beginnen de zonnepanelen dus energie EN euro's op te leveren!

Wanneer je een eigen huis hebt is het extra interessant. De kans is namelijk aanwezig dat jouw zonnepanelen in Zoetermeer meteen zijn terugverdiend.

Hoe werkt dat dan? Een waardestijging van jouw huis is hiervan de oorzaak. Woningen die zelf (groene) energie opwekken leveren meer op op de woningmarkt. De reden hiervan is dat deze huizen lagere (of geen!) energiekosten met zich meebrengen.

Ervaringen met zonnepanelen in Zoetermeer

Tientallen mensen gingen je voor en besparen nu al op de dagelijkse energie rekening, ben jij de volgende?

"Uitstekende kwaliteit van de panelen en een professionele installatie."

Eva / Zoetermeer

"Mijn energierekening is aanzienlijk lager sinds de installatie. Beste beslissing ooit!"

Niels / Zoetermeer

"De installatie van mijn zonnepanelen verliep soepel en zonder problemen. Ik ben tevreden met het hele proces."

Dhr. G / Zoetermeer

"Het installatiebedrijf leverde hoogwaardige zonnepanelen en ik ben onder de indruk van hun vakmanschap."

Dhr. W / Zoetermeer

"Mijn zonnepanelen presteren uitstekend en ik ben zeer tevreden met de duurzame impact die ze hebben."

Dhr. A / Zoetermeer

"Ik ben zeer tevreden met de installatie van mijn zonnepanelen en de klantgerichtheid van het installatiebedrijf."

Dhr. I / Zoetermeer

"Het installatiebedrijf was zeer behulpzaam en reageerde snel op al mijn vragen en verzoeken. Mijn zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd."

Daan / Zoetermeer

Sta jij hier straks ook tussen? Sluit je aan bij de Hollandse Zonne energie revolutie en bespaar honderden euro's via BespaarGelijk!

Is jouw dak geschikt?

Veelgestelde vragen aan onze zonnepanelen installateurs uit Zoetermeer

Wat kosten zonnepanelen in Zoetermeer?

De kosten van zonnepalen in Zoetermeer zijn afhankelijk van meerdere criteria. Hierbij kun je denk aan de hoeveelheid zonnepanelen die je nodig hebt, waar je de zonnepanelen koopt en door welke zonnepanelen installateur je deze laat plaatsen. Om er zeker van te zijn dat je de beste prijs voor deze panelen gaat betalen is het aan te raden om offertes te vergelijken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel geld kwijt bent aan je zonnepanelen. 

Is er een subsidie voor het kopen van zonnepanelen in Zoetermeer?

Momenteel is er geen subsidie voor zonnepanelen in Zoetermeer. Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning. Hierdoor is zonne energie nog steeds een slimme investering. 

Kan ik ook zonnepanelen huren in Zoetermeer?

Zonnepanelen huren in Zoetermeer is zeker mogelijk. Wanneer je op onze pagina de gratis dakcheck doet kunnen we je precies vertellen of het huren van zonnepanelen interessant is in jouw situatie. 

Moet ik rekening houden met beschermd stadsgezicht voor zonnepanelen in Zoetermeer?

Vanuit de gemeente van Zoetermeer wordt er rekening gehouden met beschermd stadsgezicht rond het kopen van zonnepanelen. In sommige wijken kan het zijn dat er bepaalde regels verbonden zijn aan het kopen van zonnepanelen. Ben jij benieuwd of dit beschermd stadsgezicht ook voor jou van toepassing is? Doe dan onze dak check en ontdek direct of je te maken hebt met beschermd stadsgezicht of niet. 

Wat is de beste zonnepanelen installateur in Zoetermeer?

Wat de beste zonnepanelen installateur in Zoetermeer is hangt af van jouw situatie. Om te bepalen welke zonnepanelen installateur het beste voor jou is raden we aan om ervaringen te checken. Daarnaast is het vergelijken van offertes aan te raden omdat je dan snel een beeld krijgt van de prijsverschillen. 

>