fbpx

3 Tips om geld te besparen op een Vaderdag cadeau!

Geschreven door: Anouk

Met Vaderdag is het de bedoeling dat je met een leuk cadeau aankomt. Maar qua budget wil je er het liefst ook niet een te groot bedrag aan uitgeven. Om geld te besparen op een Vaderdag cadeau geven we je hier graag 3 goede tips.

Tip1 : Het hele jaar door rondkijken voor een geschikt cadeau

Misschien ben je doorgaans gewend om kort van tevoren een leuk cadeau voor Vaderdag uit te zoeken. Dit geeft niet alleen misschien de nodige stress. (Je moet wel iets vinden op zeer korte termijn) maar vaak ben je dan ook meer geld kwijt voor het desbetreffende cadeau. Weet je al heel lang van tevoren wat je voor Vaderdag wil geven?

Mooie herensokken, een horloge of misschien wel een hogedrukreiniger? Dan kan je in alle rust kijken naar leuke aanbiedingen. Zodra bijvoorbeeld ergens een mooie aanbieding is sla je je slag. Heb je toch het cadeau wat je graag wilde hebben maar je bespaart er wel geld mee.

Tip2: Geen kant en klaar Vaderdag cadeau pakketje maar maak er zelf een samenstellen

Er zijn altijd een heleboel leuk cadeau pakketten te koop rond onder andere Vaderdag. Op zich ontzettend leuk om cadeau te geven. Wil je een wat groter pakketje geven dan hangt er vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan. Deze tweede tip sluit prima aan bij de eerste tip. In plaats van een kant en klaar cadeau pakket kan je ook zelf samenstellen.

Daarvoor kan je bijvoorbeeld heel het jaar door kijken of je iets leuks tegenkomt zoals mooie herensokken of bewust op zoek gaan naar aanbiedingen waarmee je het pakketje kan vullen. Naast dat je geld bespaart is het ook een voordeel dar je het pakketje helemaal kan vullen met dingen die jouw vader echt leuk vindt. In een standaardpakket zitten soms weleens wat items die hij wellicht minder leuk vindt.

Tip 3: In plaats van een cadeau quality-time samen

Vraag aan vaders wat ze het liefst willen hebben. De meeste geven dan het antwoord het samen zijn met kinderen, kleinkinderen, familie. In plaats van een cadeau geven kan je ook een soort cadeaubon geven voor quality-time samen. En dat hoeft helemaal niet iets te zijn wat duur is.

Samen een leuke fietstocht maken met onderweg een picknick of erna een kopje koffie met taart op een terras zijn enkele voorbeelden. Hier bespaar je geld mee maar de herinneringen die je hier samen mee maakt zijn onbetaalbaar.

Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>