fbpx

Wat is de beste Anti Vries Deken? [Test 2023]

Geschreven door: Anouk
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de beste Anti Vries Deken? [Test 2023]

Wat is de beste anti vries deken van dit moment? Je ontdekt het in dit artikel.

In dit artikel ontdek je namelijk de 5 beste opties van dit moment. Wij van BespaarGelijk.nl hebben namelijk meer dan 10 verschillende opties vergeleken in onze beste anti vries deken test.

Aan de hand van de testresultaten uit deze test hebben wij een handige top 5 beste opties opgesteld. Ook hebben we enkele belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij aanschaf voor je op een rijtje gezet.

Ben je benieuwd welke anti vries deken het effectiefst is en welke het geschiktst is voor jouw auto? Lees dan gauw verder en je ontdekt het antwoord gegarandeerd.


Top 5 Beste Anti Vries Dekens

LifeGoods Anti Vries Deken

Beste koop anti vries deken
1. LifeGoods Anti Vries Deken

Toivo Anti-Vries deken Auto

Beste luxe anti vries deken
2. Toivo Anti-Vries deken Auto

Anti-Vries Deken Auto

Beste anti vries deken auto
3. Anti-Vries Deken Auto

Elite Elements Anti-Vries Deken Auto

Beste anti vries deken groot
4. Elite Elements Anti-Vries Deken Auto

WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover

Beste goedkope anti vries deken
5. WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti vries deken?

Wil je een anti vries deken kopen? Dan helpen onderstaande criteria jou bij het maken van de beste keuze. Deze criteria hebben we namelijk ook getest in onze beste anti vries deken test.

Omdat niet alle anti vries dekens even geschikt zijn en ook lang niet alle modellen even effectief zijn, is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Om echt te besparen op kosten is het namelijk belangrijk een effectieve anti vries deken aan te schaffen. 

Neem dus zeker even de tijd om onderstaande criteria goed door te lezen. Deze criteria zijn ook getest in de beste anti vries deken volgens de consumentenbond test.

Formaat

Een eerste belangrijke criteria waar je rekening mee moet houden is het formaat van de anti vries deken. Wanneer het deken niet groot genoeg is, zal niet het volledige raam beschermd zijn tegen de vrieskou.

Om er dus zeker van te zijn dat je niet hoeft te krabben, is het belangrijk dat je goed naar het formaat kijkt van de anti vries deken.

Wij raden daarom aan eerst het formaat van je autoruit op te meten voordat je zomaar een model aanschaft.

Materiaal

Ook het materiaal is zeer belangrijk. Een anti vries deken van katoen is namelijk effectief, maar het nadeel is dat deze veel vocht opneemt. Een betere optie is daarom een aluminium anti vries deken.

Aluminium anti vries dekens kunnen in de zomer namelijk ook ingezet worden om warmte uit de auto te houden. Dit materiaal weerkaatst namelijk het licht en de warmte van de zon.

Bevestiging

Als derde punt van aandacht is het belangrijk dat je naar de bevestiging van een anti vries deken kijkt. Sommige anti vries dekens kunnen namelijk gemakkelijk achter de ruitenwissers gemonteerd worden.

Toch raden we aan om een model aan te schaffen dat ook tussen beide voordeuren geklemd kan worden. Hierdoor blijft hij beter zitten en waait hij er ook niet per ongeluk vanaf.

Budget

Als laatste zijn er anti vries dekens in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van jouw budget is een bepaalde optie daarom het beste.

Omdat niet iedereen beschikt over hetzelfde budget, hebben we bij het opstellen van onze top 5 rekening gehouden met verschillende prijsklassen. 

Voor iedere prijsklassen hebben we een goede anti vries deken welke zeer effectief is opgenomen. Je vindt onze top 5 verderop in dit artikel.


Wat is de beste anti vries deken van 2023?

Welke anti vries deken is het beste? Het is lastig om antwoord te geven op deze vraag. Niet iedereen is namelijk op zoek naar hetzelfde soort anti vries deken. Hieronder vind je daarom een top 5 beste anti vries dekens waarbij rekening is gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Om de keuze nog makkelijker te maken vind je voor ieder model uit onze top 5 een korte product omschrijving. Hierbij hebben we ook de voor- en nadelen voor je tegen over elkaar gezet. Benieuwd welke anti vries deken het beste bij jou past? Lees dan gauw verder!

1: LifeGoods Anti Vries Deken

LifeGoods Anti Vries Deken
Onze score:
9.3

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

De beste koop anti vries deken is volgens onze test de LifeGoods Anti Vries Deken. Deze anti vries deken beschikt over meerdere voordelen en de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Zo heeft de LifeGoods Anti Vries Deken een formaat van 92x142cm waardoor hij geschikt is voor veel verschillende soorten auto's.

Je kunt de LifeGoods Anti Vries Deken gemakkelijk bevestigen achter je ruitenwisers en ook kunnen deze vastgezet worden door middel van de deurbevestiging. Naast zijn zeer effectieve werking tegen vriezen kan hij in de zomer ook gebruikt worden als zonwering.

Hij is namelijk gemaakt van hoogwaardig aluminium materiaal waardoor hij ook zeer licht en compact is. Hierdoor berg je hem na gebruik makkelijk weer op.

Voordelen 

 • Gemaakt van aluminiumfolie en microkatoen voor extra fijn gebruiksgemak
 • Door de efficiënte warmteregulatie verwarm je de ruimte gelijkmatig en snel op
 • Dit model is licht en compact waardoor je hem gemakkelijk verplaatst

Nadelen

 • Snoer is wat aan de korte kant

2. Tristar KA-5911

Toivo Anti-Vries deken Auto
Onze score:
8.8

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

De Toivo Anti-Vries deken Auto is op de tweede plaats verkozen tot beste luxe anti vries deken. Deze anti vries deken heeft namelijk een zeer effectieve werking.

Zo is de Toivo Anti-Vries deken Auto gemaakt van 4-laags hoogwaardig materiaal waardoor hij de auto zeer goed beschermd tegen vriezen. Verder kun je ook deze vries deken stevig bevestigen dankzij de deurbevestiging.

De Toivo Anti-Vries deken Auto is gemaakt van aluminium, katoen en PEVA plastic en is zeer licht. Verder ontvang je bij aanschaf 1 jaar lang fabrieksgarantie en 30 dagen bedenktijd.

Wil je meer weten over de Toivo Anti-Vries deken Auto? Klik dan op de knop hierboven en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen 

 • Deze anti vries deken is Europees geassembleerd
 • De anti vries deken is gemaakt van 4-laags hoogwaardig materiaal voor een extra effectieve werking
 • Dankzij het grote formaat is hij voor iedere auto geschikt

Nadelen 

 • Niet de goedkoopste optie uit onze top 5

3. Anti-Vries Deken Auto

Anti-Vries Deken Auto
Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Als derde is de Anti-Vries Deken Auto geëindigd in onze top 5. Deze anti vries deken hebben wijn verkozen tot beste anti vries deken voor elk type auto. 

Deze anti vries deken beschikt namelijk over een zeer groot formaat van 190 x 95 cm. Hierdoor is hij geschikt voor elk type auto maar ook voor vrij wel ieder type bus. 

De Anti-Vries Deken Auto heeft een multifunctionele werking doordat hij in de winter zeer effectief de vrieskou tegengaat en in de zomer ideaal is om de zon tegen te houden. Dankzij de UV werende werking van deze anti vries deken hou je de auto in de zomer lekker koel.

Ook deze anti vries deken is gemakkelijk te bevestigen en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Voordelen 

 • Dankzij het universele formaat is hij geschikt voor iedere auto en bus
 • De binnenkant van de anti vries deken is voorzien van micro katoen voor ultieme bescherming
 • Deze anti vriesdeken beschermt ook goed tegen sneeuw, ijzel, wind en zon

Nadelen 

 • Vrij groot voor de wat kleinere auto's

4. Elite Elements Anti-Vries Deken Auto

Elite Elements Anti-Vries Deken Auto
Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

De Elite Elements Anti-Vries Deken Auto is op de vierde plaats verkozen tot beste grote anti vries deken. In tegenstelling tot veel andere anti vries dekens beschikt dit model namelijk over een zeer breed formaat.

De Elite Elements Anti-Vries Deken Auto heeft namelijk een breedte van 230 cm waardoor hij geschikt is voor de wat kleinere auto's en de zeer grote auto's. 

Hierdoor kun je de Elite Elements Anti-Vries Deken Auto gebruiken voor auto's, maar ook is hij groot genoeg voor bestelbusjes en zelfs vrachtwagens. Ook deze anti vries deken heeft een UV werende werking waardoor hij de zon goed tegenhoudt in de zomer.

De Elite Elements Anti-Vries Deken Auto is zeer goedkoop en kan aangeschaft worden via de bovenstaande knop.

Voordelen 

 • Dankzij de breedte van 230 cm is hij ook geschikt voor busjes en vrachtwagens
 • Deze anti vries deken kan gemakkelijk via een deurbevestiging bevestigd worden
 • De prijs van dit model is zeer laag 

Nadelen 

 • Te groot voor kleine auto's

5. WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover

WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover
Onze score:
8.5

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

De WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover is als laatste geëindigd in onze top 5. Deze anti vries deken is niet de slechtste optie uit onze top 5, maar is wel verkozen tot beste goedkope anti vries deken. 

De kwaliteit van deze anti vries deken is wat minder dan de andere modellen uit onze top 5. Toch is ook dit model zeer stevig en duurzaam waardoor hij zeer lang mee gaat.

De WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover heeft een afmeting van 120x210 cm waardoor hij geschikt is voor kleine- en grote auto's.

De WT Trading Anti Vries Auto Voorruit Cover is magnetisch en blijft daardoor goed zitten. Ook is hij gemakkelijk wasbaar en zeer eenvoudig te plaatsen.

Voordelen 

 • De goedkoopste optie uit onze top 5
 • Deze anti vries deken beschermt ieder formaat auto tegen vorst en sneeuwval dankzij het grote formaat
 • Je kunt deze anti vries deken gemakkelijk wassen

Nadelen 

 • Dit model heeft een minder effectieve zonwerende functie

Veelgestelde vragen

Waarom een anti vries deken kopen?

Vind jij het verschikkelijk om iedere ochtend je autoramen te moeten krabben voordat je op pad kan? Dan is een anti vries deken de oplossing voor jou. Met een anti vries deken voorkom je dat je iedere dag moet krabben. Doordat je deze gemakkelijk op je autoraam plaatst, voorkomt hij vorstvorming op je autoraam.

Waar kun je het beste anti vries dekens kopen?

Je kan op veel verschillende websites makkelijk anti vries dekens bestellen. Bol.com is hier een zeer goed voorbeeld van. Vaak wordt de folie gratis bezorgd en als je voor een bepaald tijdstip besteld heb je de kachel de volgende dag al in huis.


Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>