fbpx

5 tips om de beste Black Friday deals te scoren

Geschreven door: Bespaargelijk123

Hoe haal jij dit jaar het meest uit Black Friday? Lees de 5 tips om de beste Black Friday deals te scoren.

Iedereen heeft altijd wel iets op zijn of haar wensenlijstje staan. Black Friday is hét moment om van een wensenlijstje een afvinklijstje te maken. Inmiddels doen vrijwel alle winkels wel mee aan Black Friday. Je kunt de meeste artikelen die je op je wensenlijstje hebt staan met een hoge korting kopen. Dit jaar komt dat nog beter uit dan normaal. De inflatie is immers torenhoog. Om het meeste uit jouw Black Friday te halen, lees je in dit artikel 5 tips om de beste Black Friday deals te scoren.

1. Begin vandaag nog met een wensenlijstje maken

Precies weten wat je wilt kopen, is de eerste stap om het meeste uit jouw Black Friday te halen. Je hoeft met het maken van je wensenlijstje niet te wachten tot het Black Friday is. Echte slimmeriken houden het hele jaar door zo’n lijstje bij. Handig voor als je jarig bent en niet weet wat je moet vragen of dus voor een actie zoals Black Friday. Met zo’n lijstje voorkom je bovendien dat je achter het net vist. Want met zo’n wereldwijde dag vol aanbiedingen, kan het met op raken van voorraden snel gaan.

2. Wees er op tijd bij

Wist je dat niet iedere winkel alleen Black Friday aanbiedingen heeft? Je leest het goed; Black Friday wordt door veel winkels op meerdere dagen gevierd. Ook de aanbiedingen kunnen per dag anders zijn. Hou dus alle Black Friday aanbiedingen in de gaten, zodat je weet welke van jouw favoriete winkels op welke dag aanbiedingen hebben. Sommige winkels doen per dag een deel van het assortiment in de aanbieding, dus direct ‘s ochtends als je wakker wordt checken wat er in de aanbieding is, is zeker de moeite waard.

3. Wat was vorig jaar in de aanbieding op Black Friday?

De derde tip in deze 5 tips om de beste Black Friday deals te scoren, heeft met een stukje onderzoek te maken. Door je te verdiepen in welke producten vorig jaar in de aanbieding waren, kun je alvast inschatten wat er dit jaar voor kortingen te pakken zijn. Uiteraard kan een winkel toch andere keuzes maken, maar je ziet vaak dat populaire items elk jaar weer in de aanbieding zijn. Om te weten hoeveel korting je kunt pakken, kun je nu ook vast de actuele prijzen opschrijven. Zo vergelijk je straks wat je echte korting is.

4. Deals waar je lang plezier van hebt

Veel mensen denken bij Black Friday deals aan elektronica, meubels en kleding, maar denk eens dieper na. Neem als voorbeeld sim only deals. Eén keer korting pakken is leuk, maar voor je hele contractperiode besparen is natuurlijk nog mooier. Wat voor deals zou je verder kunnen bedenken? Welke producten heb je op abonnementsbasis of heb je regelmatig nodig? Met Black Friday een voorraadje inslaan, bespaart je maanden daarna nog geld.

5. Meld je aan voor de nieuwsbrief en social media van je favoriete winkels

Door nu alvast de nieuwsbrief te ontvangen van jouw favoriete winkels ben je beter geïnformeerd. Ook de social media volgen kan geld opleveren. Want Black Friday is niet de enige aanbiedingen dag. Hier pak je je verlanglijstje er weer bij, wanneer iets met een hoge korting weg mag, dan is dat het moment om het checkboxje groen te maken en je product te bestellen.

Over de auteur Bespaargelijk123


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>