fbpx

Hoe maak je een voordelige keuze in jouw streamingdienst?

Geschreven door: Bespaargelijk123
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe maak je een voordelige keuze in jouw streamingdienst?

Sinds een jaar of tien zijn streamingdiensten niet meer uit ons leven weg te denken. Heerlijk dat we overal en altijd on demand onze favoriete films en series kunnen kijken, maar het is niet gratis. Zeker als je meer streamingdiensten hebt kan het je zo een paar tientjes per maand kosten. Wil jij wel graag bijvoorbeeld live Feyenoord – Ajax kijken, maar je niet scheel betalen? Hou het bij één dienst. Zo kies je de streamingdienst die het best bij je past!

Welk aanbod trekt jou?

Wat wil jij kijken? Er zijn streamingdiensten die vooral films en series aanbieden, streamingdiensten die meer reality tv aanbieden en diensten die ook de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld live naar sport te kijken. Elke dienst heeft daarin een beetje zijn eigen signatuur. Lees je daarom goed in in het aanbod van verschillende diensten en kies een dienst waarmee je je waarschijnlijk nooit hoeft te vervelen.

Wacht op een deal

Streamingdiensten komen regelmatig met aantrekkelijke deals. Je kunt dan bijvoorbeeld een abonnement nemen dat de eerste paar maanden, maar de helft van de reguliere prijs kost. Vaak is dit een sponsordeal in samenwerking met een influencer of een speciale actie rondom een bijzondere periode zoals Kerst of Black Friday. Heb jij geduld om op een dergelijke deal te wachten? Het kan je zo een paar tientjes schelen namelijk!

Kun je delen?

Zeker als je samenwoont kan het fijn zijn om een streamingdienst te delen en daarmee ook de kosten per persoon te verlagen. Check daarom goed bij jouw streamingdienst wat daarin de mogelijkheden zijn. Op hoeveel apparaten kan je bij jouw streamingdienst inloggen? En is het mogelijk dat er meerdere mensen tegelijkertijd zijn? Moet je ingelogd zijn op hetzelfde Wifi-netwerk om van de streamingdienst te kunnen profiteren.

Kijk goed naar de voorwaarden van de verschillende streamingdiensten en kies er één die past bij jouw woonsituatie of jouw sociale situatie. Kortom: er zijn ontelbaar veel streamingdiensten, maar als je goed zoekt kun je er vast één vinden waar je genoeg aan hebt. Dat gaat je op jaarbasis een hoop geld schelen.

Over de auteur Bespaargelijk123


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>