fbpx

iPhone-hoesjes in alle soorten en maten

Geschreven door: Bespaargelijk123
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • iPhone-hoesjes in alle soorten en maten

Besparen kan op veel verschillende manieren. Een iPhone is een flinke investering. Vooral wanneer je zuinig om wil gaan met geld, is dit een hele klap geld. Toch heb je eens in de zoveel tijd een nieuwe telefoon nodig. Het is van belang dat je zuinig en zorgvuldig met dit dure device omgaat. Door de juiste accessoires aan te schaffen, is het een stuk makkelijker om de telefoon in goede staat te houden. Het is en blijft immers een gebruikersproduct. Voorzie je telefoon daarom van een screenprotector en een stevig telefoonhoesje. Er zijn veel verschillende telefoonhoesjes op de markt: aan jou de keuze welke het beste op jouw wensen aansluit. 

Ruime keuze

Wil je je telefoon zo lang mogelijk in een goede staat houden? Op https://www.smartphonehoesjes.nl/

kun je terecht voor een ruime keuze in verschillende hoesjes. Niet alleen in het design wat je het meeste aanspreekt en bij je past – zo zijn er diverse stijlen en prints beschikbaar – maar ook de bescherming die het hoesje biedt. Een aantal verschillende soorten op een rij.

Backcovers

Een stijlvolle, maar zeer functionele bescherming is de backcover. Dit hoesje ‘klik’ je als het ware om de achterkant van je telefoon, en het scherm blijft hierbij vrij. Zo is de achterkant goed beschermd tegen vallen en stoten, en daarnaast zit er vaak een opstaande rand aan de voorkant die het scherm beschermt. Een extra keuze hierbij is bijvoorbeeld een screenprotector; een extra laagje dat je op het scherm plakt en zo eventuele stoten opvangt.

Book- en flipcases

Wil je ook je scherm in optimale staat houden, kun je kiezen voor een bookcase of flipcase. Deze variant heeft een voor- en achterkantbescherming. De voorkant heeft vaak een magnetische sluiting, die je gemakkelijk openklapt als je de telefoon wil gebruiken. Ook voor een Cover iPhone 15 pro zijn er, ondanks dat de telefoon nog niet op de markt is, al verschillende soorten book- en flipcases beschikbaar.

Telefoonhoesjes met koord

Wanneer je een beroep hebt waarbij je je telefoon vaak nodig hebt gedurende de dag, en een tas onhandig is, is een telefoonhoesje met koord een uitkomst. Het koord kun je als een schoudertas dragen, waardoor je telefoon altijd binnen handbereik is, zonder dat je ‘m de hele dag in je hand hoeft te houden.

Extra bescherming

Het zijn niet de meest stijlvolle hoesjes, maar wél praktisch wanneer je je telefoon gebruikt in risicovolle situaties. Hoesjes met extreme valbescherming zijn stevige hoesjes die een optimale bescherming bieden tegen vallen en stoten. Ze zijn wat grover dan de standaard backcover, maar hebben daardoor ook een stoerder uiterlijk. Ook deze hoesjes zijn in verschillende soorten beschikbaar en daarmee aan te passen aan je persoonlijke stijl.

Over de auteur Bespaargelijk123


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>