fbpx

Wat is de beste Opblaasbare Jacuzzi? [Test 2023]

Geschreven door: Anouk
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de beste Opblaasbare Jacuzzi? [Test 2023]

In de zomer wil je natuurlijk volop kunnen genieten van je tuin. Misschien heb je al eens naar een jacuzzi gekeken voor in de tuin. Alleen zijn deze jacuzzi erg duur en we snappen dat je niet zeker weet of het echt de investering waard is.

Gelukkig is er een goed alternatief op de markt, namelijk een opblaasbare jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi kan je neerzetten in de tuin op momenten dat jij de jacuzzi wil gebruiken en ze zijn een stuk goedkoper dan normale jacuzzi's. 

Maar wat is nou een goede opblaasbare jacuzzi? Je wil natuurlijk wel een opblaasbare jacuzzi van goede kwaliteit aanschaffen. Om jou te helpen met het vinden van een goede opblaasbare jacuzzi hebben wij een opblaasbare jacuzzi test uitgevoerd.

Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een leuke opblaasbare jacuzzi aanbieding! 


Top 5 Beste Opblaasbare Jacuzzi's

Beste koop Opblaasbare Jacuzzi
1. Intex - Bubble Massage - Jacuzzi 

Beste Opblaasbare Jacuzzi met Verlichting
2. Mspa - Opblaasbare Jacuzzi 

Beste Duurzame Opblaasbare Jacuzzi
3. Lay-z spa Ibiza

Beste Opblaasbare Jacuzzi met Afstandsbediening
4. Mspa - Opblaasbare Jacuzzi, spa

Beste Budget Opblaasbare Jacuzzi
5. Bestway Lay-Z-spa St. Lucia Jacuzzi


Waar moet je op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een opblaasbare jacuzzi kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen. Het kopen van een opblaasbare jacuzzi is makkelijk gezegd dan gedaan, daarom vertellen wij je waar je op moet letten bij. het aanschaffen van een opblaasbare jacuzzi. De onderstaande punten zijn de punten waarop wij de opblaasbare jacuzzi's op hebben getest. Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je overweegt een opblaasbare jacuzzi te kopen. Deze punten lijken ook sterk op die van de beste opblaasbare jacuzzi volgens de consumentenbond. 

Materiaal 

Allereerst is het belangrijk om te kijken van welk materiaal de opblaasbare jacuzzi is gemaakt. De meeste opblaasbare jacuzzi's worden gemaakt van PVC. PVC is een afkorting voor het materiaal: Polyvinylchloride. Dit is een synthetisch materiaal dat iets dikker is dan kunststof, hierdoor kan de opblaasbare jacuzzi het hele jaar buiten blijven staan. Dit omdat het materiaal bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. 

Aantal personen

Als tweede is het belangrijk om te kijken voor hoeveel personen de opblaasbare jacuzzi geschikt is. Zo zijn er opblaasbare jacuzzi's voor maximaal 2 personen of opblaasbare jacuzzi's voor maximaal 6 personen. Afhankelijk van de grote van het huishouden kun je kiezen voor een opblaasbare jacuzzi. 

Maximale temperatuur

Als derde is het belangrijk om te kijken naar de maximale temperatuur van de opblaasbare jacuzzi. Met de maximale temperatuur bedoelen wij de maximaal instelbare temperatuur van het water in de jacuzzi. De maximale temperatuur van het water ligt bij de meeste opblaasbare jacuzzi tussen de 40 en 50 graden. 

Fabrieksgarantie

Als laatste is het belangrijk om te controleren hoe lang de fabrieksgarantie is van de opblaasbare jacuzzi. De fabrieksgarantie van de meeste opblaasbare jacuzzi's is ongeveer 2 jaar afhankelijk van de opblaasbare jacuzzi. Zorg er voor dat je gedurende de garantietermijn het aankoopbewijs bewaard, dit is namelijk je garantiebewijs


Wat is de beste opblaasbare jacuzzi van 2023?

Welke opblaasbare jacuzzi is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze opblaasbare jacuzzi test wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste opties van dit moment. In de onderstaande en uitgebreide top 5 hebben wij alle opblaasbare jacuzzi's voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder! 

1. Intex - Bubble Massage - Jacuzzi 

Onze score:
9.3

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wij hebben een beste opblaasbare jacuzzi test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn. De Intex - Bubble Massage - Jacuzzi is uit onze test gekomen als beste opblaasbare jacuzzi 2023!  Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid. 

Deze opblaasbare jacuzzi van het merk Intex neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor ook zeer geschikt voor mensen met een wat kleinere tuin. Ook is deze jacuzzi voorzien van massage stralen zodat je optimaal kan ontspannen. Verder kan de temperatuur gemakkelijk worden ingesteld door middel van het bedieningspaneel. 

Voordelen 

 • In 30 minuten opgeblazen 
 • Het water kan op temperatuur worden gebracht door middel van de ingebouwde verwarming 
 • Beschikt over massagestralen die zorgen voor extra ontspanning 

Nadelen

 • De opblaasbare jacuzzi heeft geen verlichting

2. Mspa - Opblaasbare Jacuzzi 

Onze score:
8.8

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je graag een opblaasbare jacuzzi kopen die je ook in de avond kan gebruiken? Dan is een opblaasbare jacuzzi met verlichting wel een uitkomst. Daarom hebben wij de Mspa - Opblaasbare Jacuzzi geselecteerd als beste opblaasbare jacuzzi met verlichting. Deze jacuzzi is namelijk voorzien van onderwaterverlichting. 

Deze opblaasbare jacuzzi is voorzien van een luxe ingebouwde pomp. Met deze pomp kan de jacuzzi zichzelf opblazen. Ook heeft de opblaasbare jacuzzi van het merk Mspa 144 fluisterstille luchtstralen die duizenden bubbels produceren. Verder heeft de opblaasbare jacuzzi een maximale temperatuur van 43 graden. 

Voordelen 

 • De opblaasbare jacuzzi is voorzien van een beveiliging voor kinderen 
 • De jacuzzi is bestand tegen buiten temperaturen tot -25 graden. 
 • Het filtersysteem van de jacuzzi zorgt ervoor dat het water schoon en hygiënisch blijft 

Nadelen 

 • Niet geschikt voor kleinen tuinen 

3. Lay-z spa Ibiza

Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je graag een opblaasbare jacuzzi aanschaffen, maar ben je bang dat dit te veel energie kost. We snappen dat jij je druk maakt over de stijgende energie kosten, maar geen zorgen een opblaasbare jacuzzi kan je gewoon aanschaffen. Wij hebben namelijk de Lay-z spa Ibiza geselecteerd als beste duurzame opblaasbare jacuzzi. 

Deze opblaasbare jacuzzi beschikt namelijk over een powersaving systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de jacuzzi minder stroom verbruikt dan andere opblaasbare jacuzzi's op de markt. Daarnaast heeft deze opblaasbare jacuzzi 140 airjets die zorgen voor de bubbels. Verder beschikt de jacuzzi over een Freeze Shield. 

Voordelen 

 • De opblaasbare jacuzzi is geschikt voor maximaal 4 volwassenen 
 • De jacuzzi is gemakkelijk te bedienen door middel van het touchscreen display 
 • De inhoud van de jacuzzi is 778 liter

Nadelen 

 • Het materiaal kan kwetsbaar zijn

4. Mspa - Opblaasbare Jacuzzi, spa

Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je een opblaasbare jacuzzi die super makkelijk te bedienen is? Dan ben je op zoek naar de Mspa - Opblaasbare Jacuzzi, spa. Deze opblaasbare jacuzzi is namelijk te bedienen door middel van een afstandsbediening. Niet gek dus, dat zij deze opblaasbare jacuzzi hebben geselecteerd als beste opblaasbare jacuzzi met afstandsbediening. 

Door de ronde vorm van de jacuzzi is er ruimte genoeg voor 4 personen. De jacuzzi is voorzien 118 lucht en massage stralen voor optimale ontspanning. Ook heeft deze opblaasbare jacuzzi een maximale temperatuur van 42 graden. Verder verwarmd de jacuzzi met ongeveer 1,5 tot 2 graden per uur. 

Voordelen 

 • De jacuzzi heeft een ingebouwde pomp waardoor deze eenvoudig op te blazen is
 • Voorzien van een afstandsbediening 
 • De pomp beschikt over een filter waardoor het water goed schoon blijft 

Nadelen 

 • Deze opblaasbare jacuzzi is niet voorzien van verlichting 

5. Bestway Lay-Z-spa St. Lucia Jacuzzi

Onze score:
8.5

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je graag een opblaasbare jacuzzi aanschaffen, maar wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat en gelukkig zijn er ook opblaasbare jacuzzi's voor mensen met een iets lager budget. Daarom hebben wij de Bestway Lay-Z-spa St. Lucia Jacuzzi geselecteerd als beste budget opblaasbare jacuzzi. 

Deze opblaasbare jacuzzi is groot genoeg voor 3 volwassenen. De jacuzzi is snel en gemakkelijk op te blazen door middel van de meegeleverde pomp.  De opblaasbare jacuzzi is voorzien van 110 airjets die voor een hoop bubbels zorgen. Verder kan de jacuzzi verwarmd worden tot 40 graden. 

Voordelen 

 • Heeft een stevige opbouw 
 • De hydromassage stimuleert de bloedsomloop 
 • Door middel van de energiebesparingstimer kan je nog meer energie besparen 

Nadelen 

 • Hydromassage wordt niet geadviseerd voor oudere mensen, kinderen en zwangere vrouwen, of mensen met gezondheidsproblemen 

Veelgestelde vragen

Waarom een opblaasbare jacuzzi kopen?

Een jacuzzi kan je helpen met ontspannen, maar een dagje naar de spa kost best wat geld. Om maar te zwijgen over het verbouwen van de badkamer. Door een opblaasbare jacuzzi kan je de kosten beperken en zo geld besparen.

Waar kun je de beste opblaasbare jacuzzi kopen?

Je kan op veel verschillende websites makkelijk een opblaasbare jacuzzi bestellen. Bol.com is hier een zeer goed voorbeeld van. Vaak wordt de opblaasbare jacuzzi gratis bezorgd en als je voor een bepaald tijdstip besteld heb je de opblaasbare jacuzzi de volgende dag al in huis.


Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>