fbpx

Hoogwaardige zonnepanelen op je dak? Met Trina Solar zonnepanelen beschik je over hoog rendement zonnepanelen voor een lage prijs. In dit artikel lees je een Trina Solar zonnepanelen review. Zo weet je zeker of dit merk zonnepanelen geschikt is voor jouw situatie!

Trina Solar Zonnepanelen Test

Onze score:
9.3

Opbrengst

Prijs

Rendement

Waarom kiezen voor Trina Solar Zonnepanelen?

 • Hoog rendement zonnepanelen
 • Goede kwaliteitscontrole
 • Lage prijzen

Over Trina Solar zonnepanelen

Trina Solar is al vier jaar het meest verkochte zonnepanelen merk over de hele wereld. Deze topproducent is gevestigd in China en heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van zonnepanelen. Door hun goede controles staan de zonnepanelen van Trina solar op het gebied van kwaliteit aan de absolute top! Het merk onderscheidt zich van andere merken middels hun hoge rendement zonnepanelen tegen relatief lage prijzen. Dit merk zonnepanelen is dus zeker aan te raden!

Zonnepanelen van Trina solar kopen? Bespreek dan de mogelijkheden met een erkend Trina Solar installateur. Vul nu ons formulier in en ontvang vrijblijvend een aantal offertes op maat van specialisten bij jou uit de buurt. Zij helpen je graag met al je vragen!

Trina Solar 500wp

Het grootste zonnepaneel van Trina Solar is de ‘Trina Solar 500 Wp’. Met zijn 150 monokristallijne zonnecellen kan het een vermogen van 500 Wp per paneel opwekken. Door zijn hoge vermogen is de Trina Solar 500 Wp ook het duurste paneel; de kosten liggen gemiddeld rond de €255 per paneel. De levensduur van dit paneel bedraagt 25 jaar. De Trina Solar 500 Wp is uiterst geschikt voor huizen of bedrijven met een groot dakoppervlak. 

 • Formaat: 218 x 110 x 3,5 cm
 • Vermogen: 500 Wp 
 • Gewicht: 26 KG
 • Prijs: +/- €255 per paneel

Trina Solar 395wp

De ‘Trina Solar 395 Wp’ is een standaard uitvoering met een wat hoger vermogen per paneel. Dit paneel beschikt over een lange levensduur van 25 jaar en kost gemiddeld €190 per paneel. Trina Solar 395 Wp panelen zie je vaak terug op kleinere daken die een wat hoger vermogen per paneel nodig hebben om aan hun energieverbruik te komen!

 • Formaat: 175 x 109 x 3,5 cm
 • Vermogen: 395 Wp 
 • Gewicht: 21 KG
 • Prijs: +/- €190 per paneel

Trina Solar 400wp

De ‘Trina Solar 400 Wp’ levert het hoogste vermogen voor zijn standaard formaat. Om deze reden is dit paneel uiterst geschikt voor huizen met kleinere daken die toch genoeg groene stroom willen opwekken. Het paneel beschikt over 120 zonnecellen waarmee het een vermogen van 400 Wp kan produceren. De kosten van dit paneel liggen rond de €200 per paneel.

 • Formaat:  175 x 109 x 3,5 cm
 • Vermogen: 400 Wp 
 • Gewicht: 21 KG
 • Prijs: +/- €200 per paneel

Trina Solar 375wp

De ‘Trina Solar 375 Wp’ is het standaard zonnepaneel van Trina Solar. Met zijn standaard formaat levert het een standaard vermogen op van 375 Wp per paneel. De kosten voor dit paneel liggen het laagst, namelijk rond de €185 per paneel. Net als alle andere uitvoeringen, gaat ook dit paneel zo’n 25 jaar mee. De Trina Solar 375 Wp is uiterst geschikt voor standaard daken met een gemiddeld energieverbruik.

 • Formaat: 175 x 109 x 3,5 cm
 • Vermogen: 375 Wp 
 • Gewicht: 21 kg
 • Prijs: +/- €185 per paneel

Wat kosten Trina Solar zonnepanelen gemiddeld?

De prijs van Trina Solar zonnepanelen varieert tussen de €185 en €255 per paneel. Hoe hoog de kosten voor een paneel daadwerkelijk uitvallen hangt af van het vermogen. Hoe hoger het vermogen van een paneel, hoe duurder het paneel. Doordat de panelen van Trina Solar over een hoog rendement beschikken, is de terugverdientijd kort. Gemiddeld verdien je de panelen binnen 3 tot 5 jaar terug!

Trina Solar zonnepanelen kopen

Nieuwsgierig of de Trina Solar zonnepanelen ook voor jouw situatie geschikt zijn? BespaarGelijk werkt samen met verschillende erkende Trina Solar installateurs door heel Nederland. Met onze gratis offerte service kom je niet alleen te weten wat de kosten zijn bij verschillende installateurs, maar kun je je ook laten adviseren of dit ook het beste merk is in jouw situatie. Vul nu ons formulier in en zorg dat je de juiste zonnepanelen op jouw dak krijgt!

Vergelijk Offertes en Bespaar Gelijk tot 40%!

Meer informatie ontvangen over zonnepanelen in jouw situatie? Klik op de knop hieronder en ontvang direct offertes van specialisten in jouw regio. 


Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>