fbpx

Wat zijn de beste draadloze oordopjes onder 100? [Test 2023]

Geschreven door: Anouk
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Energie
 • /
 • Wat zijn de beste draadloze oordopjes onder 100? [Test 2023]

De oordopjes met een snoer zijn verleden tijd en je ziet ze ook langzamerhand verdwijnen uit het straatbeeld. Tegenwoordig heeft iedereen draadloze oordopjes en deze zijn meestal van het merk Apple. 

Nou snappen wij heel goed dat jij je oordopjes met snoer graag wilt inruilen voor een paar Apple airpods, maar deze zijn erg duur. Gelukkig zijn er ook een hoop goede draadloze oordopjes onder 100 euro te koop. 

Maar wat zijn dan goede draadloze oordopjes onder 100 euro? Om daar achter te komen hebben wij van Bespaargelijk een uitgebreide draadloze oordopjes onder 100 euro test uitgevoerd, om zo de beste opties te selecteren. 

Aan de hand van de door ons geselecteerde draadloze oordopjes onder 100 euro hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Top 5 Beste Draadloze Oordopjes onder 100 euro

Beste koop Draadloze Oordopjes onder 100 euro
1. Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

Beste Budget Draadloze Oordopjes onder 100 euro
2. Golden Sound Draadloze Oortjes

Beste Airpods Alternatief onder 100 euro
3. Unitone Draadloze Oordopjes

Beste Draadloze Oordopjes onder 100 euro
4. Picolet Genius Sport - Draadloze Oordopjes

Beste Draadloze Oordopjes onder 100 euro met koord
5. EarHackz® Spartan - Draadloze Oortjes 


Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oordopjes onder 100 euro?

Na het zien van onze top 10 wil je misschien wel een paar draadloze oordopjes onder 100 euro kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want in dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je draadloze oordopjes onder 100 euro gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten waarop wij de draadloze oordopjes onder 100 euro op hebben getest.

Wij raden je aan om deze punten goed door te nemen en je niet meteen te laten verleiden door een draadloze oordopjes onder 100 euro aanbieding. Dit omdat de punten waarop wij de draadloze oordopjes onder 100 euro op hebben getest sterk lijken op die van de beste draadloze oordopjes onder 100 euro volgens de consumentenbond. 

Type oortjes

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het type oortjes. Met het type oortjes bedoelen wij de vorm van de draadloze oordopjes. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de ear-in en earbuds. De ear-in oordopjes gaan direct de gehoorgang in, terwijl de earbuds niet direct in je gehoorgang, maar deze hangen in het ronde gedeelte van je oorschelp. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaald type oortje kan je een paar draadloze oordopjes kiezen. 

Hi-Res Audio

Als tweede is het belangrijk om te controleren of de draadloze oordopjes beschikken over Hi-Res Audio. Met Hi-res audio speel je muziek af in studio-kwaliteit. CD-kwaliteit is gecodeerd in 16-bit formaat, maar Hi-res audio zelfs in 24-bit. Zo hoor je nog meer details en ervaar je de muziek of film, zoals de artiest het bedoeld heeft.

Noise canceling 

Als laatste is het handig om te controleren of de draadloze oordopjes beschikken over noise canceling. Met noise canceling kan je het geluid uit de omgeving uitschakelen. Dat kan erg handig zijn als je aan het studeren bent of wil sporten zonder afleiding. De noise canceling is gemakkelijk aan en uit te stellen in de instellingen van de draadloze oordopjes. 


Wat zijn de beste draadloze oordopjes onder 100 euro van 2023?

Wij hebben op basis van bovenstaand genoemde punten, en uiteraard nog veel meer, een uitgebreide test uitgevoerd. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende soorten draadloze oordopjes onder 100 euro. Dit zodat wij jou kunnen verzekeren van de allerbeste kwaliteit en natuurlijk betrouwbaarheid!

Aan de hand van onze draadloze oordopjes onder 100 euro test wisten wij 5 draadloze oordopjes onder 100 euro te selecteren die tot de beste behoren. Ben jij nieuwsgierig naar de draadloze oordopjes onder 100 euro die zijn geselecteerd voor onze top 5? Lees dan gauw verder! 

1. Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes

Onze score:
9.3

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Aan de hand van onze beste draadloze oordopjes onder 100 euro test hebben wij 5 verschillende draadloze oordopjes onder 100 euro die tot de beste behoren geselecteerd. De Rolfstone Nova Sport - Volledig Draadloze Oordopjes zijn uit onze test gekomen als beste draadloze oordopjes onder 100 euro 2023! 

Deze draadloze oordopjes van het merk Rolfstone Nova beschikken over Hi-Res audio, noice canceling en volumebegrenzing. Met deze draadloze oordopjes kan jij je helemaal afsluiten van de omgeving. Ook zijn de draadloze oordopjes voorzien van een microfoon zodat je handsfree kan bellen. 

Voordelen 

 • In de oplaadcase zitten magneetjes waardoor de oordopjes goed in de oplaadcase blijven zitten 
 • Het is ook mogelijk om de oordopjes los van elkaar te gebruiken.
 • Deze draadloze oordopjes zijn geproduceerd door een nederlandsmerk

Nadelen

 • Het bluetooth bereik is slects 10 meter

2. Golden Sound Draadloze Oortjes

Onze score:
8.8

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je graag een paar draadloze oordopjes onder 100 euro kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen evenveel geld kan uitgeven aan een paar draadloze oordopjes onder 100 euro. Wij hebben daarom de Golden Sound Draadloze Oortjes geselecteerd als beste budget draadloze oordopjes onder 100 euro. 

Dit zijn dan wel de goedkoopste draadloze oordopjes onder 100 euro uit onze top 5, maar qua kwaliteit doen ze zeker niet onder aan de andere opties uit onze top 5. De draadloze oordopjes kunnen gebruikt worden in combinatie met alle Apple en Android apparaten. Ook beschikken de oordopjes over een in-ear spraakfunctie. 

Voordelen 

 • De draadloze oordopjes zijn geschikt voor gebruik met Apple en Android apparaten 
 • Met deze oordopjes kan je tot 12 uur lang luisteren naar je favoriete muziek of podcast. 
 • De oordopjes beschikken over een draadloze oplaadcase

Nadelen 

 • Deze draadloze oordopjes beschikken niet over Hi-Res audio

3. Unitone Draadloze Oordopjes

Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Wil je eigenlijk het liefste Apple Airpods kopen, maar vind je deze echt veel te duur? Dat begrijpen wij heel goed, want je moet wel echt veel geld uitgeven aan een paar oordopjes. Gelukkig hebben wij een paar draadloze oordopjes onder 100 euro gevonden die sprekend op de Apple Airpods lijken! 

Wij hebben de Unitone Draadloze Oordopjes geselecteerd als beste Airpods alternatief onder 100 euro! Deze draadloze oordopjes lijken qua uiterlijk sterk op de Airpods. Deze draadloze oordopjes hebben een 40% diepere bass en 100% hogere tonen door vernieuwde speakerdrivers. Verder kan je genieten van 30 uur luisterplezier.

Voordelen 

 • De oordopjes zijn IPX6 zweet- en waterbestendig, hierdoor zijn ze de perfecte work-out partner
 • De draadloze oordopjes hebben een 40% diepere bass en 100% hogere tonen door vernieuwde speakerdriver
 • De custom solliconen eartips isoleren je nog meer van je omgeving, hierdoor is er minder ruis van buiten

Nadelen 

 • Deze draadloze oordopjes hebben geen volume begrenzing

4. Picolet Genius Sport - Draadloze Oordopjes

Onze score:
8.6

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Ben jij een fanatieke sporter, maar is het nog niet gelukt om draadloze oordopjes te vinden die je hele work-out goed blijven zitten? We snappen dat het heel vervelend is als je oordopjes elke er uitvallen. Daarom hebben wij de Picolet Genius Sport - Draadloze Oordopjes geselecteerd als beste luxe draadloze oordopjes onder 100 euro. 

Deze draadloze oordopjes onder 100 euro van het merk Picolet zijn je nieuwe work-out buddy. De draadloze oordopjes zijn van alle gemakken voorzien. Ook blijven deze oordopjes goed zitten door de extra softe siliconen oortips. Verder zijn deze draadloze oordopjes geschikt voor elk bluetooth apparaat. 

Voordelen 

 • Het geluid is afgesteld op basis van feedback van verschillende luisteraars. 
 • Deze draadloze oordopjes zijn voorzien van een High-definition geluid
 • De draadloze oordopjes hebben een zeer compact en strak ontwerp

Nadelen 

 • De knopjes om de oordopjes mee te bedienen zijn erg klein

5. EarHackz® Spartan - Draadloze Oortjes 

Onze score:
8.5

Gebruiksgemak

Prijs / kwaliteit

Duurzaamheid

Ben je wel eens een draadloos oordopje kwijtgeraakt tijdens het hardlopen of wandelen? We snappen dat het erg vervelend is, want nu kan je het andere oordopje dat je nog wel hebt niet meer gebruiken. Geen zorgen, daar hebben wij wat op gevonden! Wij hebben namelijk de EarHackz® Spartan - Draadloze Oortjes geselecteerd als Beste draadloze oordopjes onder 100 euro met koord. 

Deze draadloze oordopjes van het merk EarHackz® is voorzien van een koord. Zo kan je nooit meer een van je oordopjes verliezen. Ook zijn deze draadloze oordopjes geheel spatwaterdicht. Je kan ze dus zonder zorgen dragen als je gaat hardlopen in de regen. Verder blijven de oordopjes goed zitten door de ergonomische pasvorm. 

Voordelen 

 • Door het spatwaterdichte ontwerp kun je de bluetooth oordopjes veilig en gerust in de regen gebruiken
 • De draadloze oordopjes hebben een geweldige bass en heldere hoge tonen.
 • Het merk EarHackz biedt 12 maanden onvoorwaardelijke garantie aan

Nadelen 

 • De batterij van deze draadloze oordopjes gaat erg snel leeg

Veelgestelde vragen

Waarom draadloze oordopjes onder 100 euro kopen?

Apple Airpods zijn erg leuk om te hebben, maar ook erg duur. Gelukkig zijn er ook draadloze oordopjes onder 100 euro op de markt. Wij hebben de beste opties op een rijtje gezet zodat jij flink kunt besparen!

Waar kun je de beste draadloze oordopjes onder 100 euro kopen?

Je kan op veel verschillende websites makkelijk draadloze oordopjes onder 100 euro bestellen. Bol.com is hier een zeer goed voorbeeld van. Vaak wordt de draadloze oordopjes gratis bezorgd en als je voor een bepaald tijdstip besteld heb je de draadloze oordopjes de volgende dag al in huis.


Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>