fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Toe aan nieuwe vloertegels? Drie tips om te besparen op deze renovatie!

Er zijn momenten, iedereen maakt het wel eens mee, dat je baalt van je eigen huis. Het kan zijn dat het meubilair verouderd en versleten is, de keuken aan een opknapbeurt toe is of – dat komt geregeld voor – het tijd is om de vloer te renoveren. Met name vloeren van laminaat of parket hebben helaas niet het eeuwige leven. Is dat bij jou het geval en ben je op zoek naar een nieuwe tegels voor op de vloer? Dan is het natuurlijk zaak om de benodigde tegels voor je vloer zo voordelig mogelijk in te kopen. Hoe je dat slim aanpakt, kun je in dit blog lezen!

1. Kies voor een groothandel met scherpe prijzen

Een goede manier om voordelig vloertegels in te slaan, is door te kiezen voor een echte specialist die voorraden groot inkoopt. Groothandelaren, zoals Tegelsinhuis.nl, kunnen door goed voorraadbeheer voordelige tegels voor vloeren inkopen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor kwaliteit!

2. Vergelijk enkele aanbieders met elkaar voor de beste prijs

Zorg ervoor dat je tijdig enkele aanbieders van vloertegels met elkaar vergelijkt. Soms kun je bij een andere winkel voor een scherpere prijs hetzelfde product inslaan. En dan is het natuurlijk zonde als je daar achteraf te veel voor betaald blijkt te hebben. Dat is onnodig. Door proactief te kiezen voor een eerlijke vergelijking, kun je dit voorkomen. Struin daarom het internet af, bezoek enkele winkels bij jou in de buurt en kijk kritisch naar het aanbod en de prijzen. Het kan je zomaar tientallen tot wel honderden euro’s aan besparing opleveren. Natuurlijk moet je wel wat tijd investeren in deze zoektocht, maar dat is de besparing die je doet vaak meer dan waard!

3. Spreek met ervaringsdeskundigen & profiteer van hun tips

Een optie om geld te besparen op jouw vloerrenovatie is ook om in gesprek te gaan met enkele specialisten, zoals tegelzetters of vloerspecialisten. Zij weten uit ervaring waar de goede deals te halen zijn als het gaat om tegels voor vloerrenovatie. Bereid het gesprek goed voor, door bijvoorbeeld voorbeelden te laten zien van tegel varianten die jou aanspreken. En kies voor het spreken van meerdere tegelzetters, zodat je een evenwichtig beeld krijgt van alle mogelijkheden. 

Succes en geniet van het fraaie resultaat

Als je eenmaal je tegels hebt verzameld en ingekocht, kan de vloerrenovatie van start gaan. Wil je nog meer besparen? Dan kun je overwegen om de vloer zelf te leggen. Doe dit echter alleen als je weet hoe je dit moet aanpakken. En probeer iemand te vinden die je met dit project kan helpen, zodat je lekker door kunt werken. Succes en geniet alvast van het fraaie resultaat!

Over de auteur Anouk

Mijn naam is Anouk en sinds een tijdje ben ik een van de schrijvers op BespaarGelijk.nl. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik van besparen een ware kunst heb gemaakt. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe manieren om extra te kunnen besparen. Ook vind ik het leuk om in huis te klussen en heb ik een bouwkundige achtergrond. Dankzij BespaarGelijk kan ik mijn kennis en tips delen met een grote publiek!


Vragen over een van mijn artikelen? Via deze pagina kun je contact met mij opnemen!

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>